be what you want, but be a friend

sitter i soffan och myser framför tv:n, kom hem närmare 8 från Kims, slängde ut hästarna och somnade efter det på soffan och sov till halv 12 kanske ? (a)
Sitter och försöker klura ut vad man ska hitta på idag, men nog hittar man väl på ngt, förr eller senare.. :) Ikväll kmr iallafall Kim hit som vanligt, får se vad man hittar på då också. :)
Igår var Johanna hit för 3:e gången och hjälpte mig med Prins lite igen då, har kanske inte berättat så mycket angående hur det har gått. Men kan berätta att första gången gick det inte så jättebra, eftersom han stack från handen och försökte även sticka två gånger efter det, vi bestämde oss för att vi inte sitter upp förrän han beter sig och slutar sticka. Vi fixade en "ring" på ca 10 x 10 m som man kan longera och hålla på med honom inne i, där slipper han inte att sticka hur som helst heller + att man vågar gå på mera med honom, däremot varnade han med att sparka första gången han var där och testade en del, men igår gick allt jättebra. :) Så om det går lika bra i söndag sitter jag upp på honom då ! ;) Hoppas verkligen han beter sig ^^

KRAM !
have a nice day !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0