veery disappointed

Väldigt besviken på mig själv nu efter att ha fått ut 2 prov som båda gick åt skite. Okej båda var väll godkända men iallafall, hade väl lagt ribban aningen högt denhär gången o därför blev besviken på mig.
Okej finska, de e ja allmänt dålig på+ har noll intresse för det + att ja inte hade läst så mkt . :s
religion, okej jag behöver det inte till ngt speciellt, mn ja trodde jag kunde mer än det visade sig.
Å andra sidan kom ju Matilda o berätta att ingen blivit underkänd i historia iallafall och att det hade gått bra för många (int för det, det gäller knappast ändå mig)  så de e ju ändå kanske en liten lättnad iallafall. Efter skolan gick jag o Julieth ti kebaben o delade en räk pizza, helt gott faktigst ! :)
Nå väl, imorgon börjar ny period, då blir de ti ta i med nya tag och kämpa vidare bara !
Men nu ska ja gå o duscha o sn sova så ja orkar ngt imrn.
Kram !


bild från förra årets vinter, halsduken ha ja sticka själv ! ;)


Time will tell

Sitter med Matilda och Julieth o väntar på att slippa o äta, vi ha just haft studda timma (ganska så tråkigt om ja får säga som så) . Vi skulle egentligen haft håltimma då , mn så dök dendär lektionen mittiallt upp från ingenstans o hoppsan så satt vi där ! -.- ;)
Dessutom , just som man tänkte " yess ! äntligen är alla prov över ! " så har man liksom ändå Hälsokunskapen man måste ta på förnyat + kanske finskan som sket sig (tror ja iallafall ?)
Har ingen ork alls att börja läsa pånytt på en massa saker, jobbigt. Gymnasiet kanske inte är min grej iallafall , vem vet ? kanske man hittar på ngt efter något år ? fast inte kan ja nu åka så himla långt bort.
Samtidigt som de e skönt att få va kvar o bo hemma o studera i en skola som ändå ligger nära där jag bor, istället för att behöva sköta allt själv, mer ansvar och sånt + att man bor längre bort från alla andra.
Samtidigt vore de ju kul att träffa nya människor o sånt, slippa bort från en o annan , men däremot skulle man ju gärna ta med sig de riktiga kompisarna man har här dit man sen far.
Äh, jag vet inte. Kanske inte är något ja behöver fundera på riktigt ännu iallafall. Man får väl se , time will tell.
Kanske är jag har ännu om några år, kanske inte. :)



ärligt talat, jag vet inte .
Men nu ska jag sluta skriva o hitt på ngt annat, har inte ngt speciellt att berätta heller såå .
Sköt om er ! Kram !


Heidi gillar gulliga sms !

Just det ! Jag gillar gulliga sms som man får av nån man tycker mycket om !
Man blir så mycket gladare och genast på bättre humör, det räcker med att man änns får ett litet meddelande av någon, de behöver inte stå så mkt annat som t.ex. kanske " hej, vad gör du ?(: " så blir man genast gladare.
Men som idag har jag fått många fina sms, speciellt av min pojkvän Kim. ♥
Så tummen upp till gulliga sms ! :)

 

Kram !


brr..

Ja fryyser. ;s
o ska just börja gå mot Sisu för att spela lite wolleyboll på gymnastiken. Har kallt redan o skulle inte ha någon lust alls att gå ut i kylan nu, råkade halka lite idag påväg från butiken med kompisana oxå, lyckat . ^^
Ja säger, uggs e då inte rekomenderat för äldre människor eller om man abbsålut måste hållas på fötterna, de har platta botten = halt och opålitliga, MEN.. dom e varma och bekväma .
Satt just o gjorde nå tråkiga uppgifter vi hade i hissan, mn de va sista timmana idag för denhär perioden så de va väl inte så viktigt, nya perioden börjar i onsdag så . :)
Men nu ska ja ta o gå . Hejjs ! :)




mumsigt me glögg ! ♥

Sitter i vardagsrummet med familjen o. Kim och dricker glögg. :)
Kim väntar på att en som ska komma o kolla på hans derbi idag ska ringa o starta hitåt . Dm ringde igår o ville komma redan idag, den va aningen kall o hadd int vari igång på en tid så den va lite trög ti starta , mn den kom igång iallafall ! :) Senare blir de kanske att åka pulka efter Röni , får se ! :D
Stallet ska pyntas också ! Kommer bli såå fint ! ♥
Men nu > ut o släng mat ti hästana !

Kram !




♥ Glad Lilla Jul ♥

Glad lilla jul till er allihopa ! :)
Min lilla jul har gått till att julpynta ute hos Kim och åt god julmat tillsammans med hans familj + hans farmor .
Gott var det + att alla julpynt får det att kännas mysigt ! ;)
Imorgon ska jag julpynta i stallet här hemma och kanske gå efter en liten gran till stallet ! Får se hur det går med det, kanske tillome åka pulka efter Röni med Kim !
Kim och jag städade stallet tillsammans idag och körde mer torv och nu har vi gjort tacopaj tillsammans så de blir väl att äta nu till näst ! :)
Efter det kanske vi fortsätter med en kort bastu , vi får väl se ! Men nu ska jag sluta skriva och gå o äta tacopaj !
Tjohej ! ♥


Spooky ^^

Hah , hade lite kul me min kamera jag fick av mormor och morfar för typ 2 somrar sedan. Testade fota mitt öga lite, på ena bilden blev det helt som vanligt, men på andra ser de inte ut som mig mer O_o
Ser typ ut som nån avatarfigurs öga eller nå spökliknande ? :'D
Bild nedanför ! ;)


normal

not normal, kul va ? :D


tjatja :'D (gästinlägg)

hejjsan (: Det är Jullan här från http://tontenofjanten.blogg.se/ ! Sitter på Historie timme
med Heidi. Idag har vi skrivit finska prov oh ojj va bra det gick ;) INTE!!
Och vädret är jätte fint, snöstrom! yummi. och det är kallt ute också och det blåser..
Vi skall också till Brusa idag -.-' sku villa hem o packa till Sverige! Men ikväll skall jag också
på middag.. mumms, är hungrig ((:
men nu ska jag vara "aktiv" på hissa timmen :p
.

KISSIE NR. 2?? JOOH! :D (a)


Efterlyses: Idas läppfett !

Ida saknar sitt läppfett ! Matilda hade just ett likadant med sig, enligt mig doftar det som typ .. barntandkräm ? x')
Doftade ju  nästan så gott att jag hade kunnat äta upp det ! ^^
Hoppas hon hittar det snart iallafall !



Gästinlägg !

Ciao! Ida är här! Heidi har inga bra ideer så jag fick ta över. (; Jaa vad ska jag säga för smart? Snart blir de fler timmar osv. Men efter den här veckan kommer det att bli mycket mer chill efter som vi inte har så mycket lektioner. Nu skall jag forsätta höra på Gym Class Heroes! See yah! (;
// Theidaho

Min blogg:
Theidaho.blogg.se


Losing Energy

 Att förlora sin energi känns jobbigt då man har mängder att göra och helt enkelt bara är allt för trött för att orka med det. Senaste veckan och helgen har liksom gått åt att läsa på prov, ändå känns det för mycket som om inget fastnar av det ja läser om. -.-
Skrev hissa prov idag, hoppas nu de gick någorlunda ditåt iallafall. Men då ett väl är över står nästa på tur. I onsdag ska jag skriva finska prov, också en av mina svaga sidor. Men vi får väl se hur det går, hoppas på det bästa.
Måste tänka framåt, efter provperioden blir det lugnare en tid igen.
Efter skolan kom Kim hit en sväng, senare bjöd ja på mat ;)
Men nu ska ja ta en dusch o sedan kanske kolla igenom finska ord lite och sedan gå o sova :)
Godnatt !


*blink blink*

Hoppas det jag iallafall (a) .
I morse radades och sorterade mamma o jag höbalar, hade gått lite dåligt för många av dem .. Med det menar jag att de ha börja mögla. :s Men visst finns de ju bra också som tur. Stallet städades tillsammans med syster, sedan bjöd jag syrran på en ridtur ! :)
Sen satt jag och försöka tenta in det sista i mitt huvud inför hissa provet jag har imorgon. Det får nu gå som det går. Nu e jag hos Kim o kommer hem imorgon då han ska ti skolan, min skola börjar nämligen 10.30 ! ;)
nati nati ! <3

VIP = Vill Inte Plugga

Har hissa prov imorgon, hate it !
Har visst ändå försökt börja läsa i någorlunda tid den här gången , mn ja e inte igenom det än.
Tråkigt att läsa om medeltiden o.sv. Funderade läsa igenom allt nu på en gång och sedan ta en paus med en ridtur i de fina vintervädret . Sådär passligt kallt o skönt idag .
Min kusin , Diana va här igår . Vanligtvis brukar hon skrika genast hon kommer i min famn x) Men igår log hon och pratade i mängder ! :) Så söt så. <3
Men nu ska ja nog ta o fortsätta med hissan! Tjohej . ;)

         

     


Heej, mitt vinterland ! ;)

Kom typ hem för en dryg timma sedan, varit hos Kim sen igår kväll.
Vi typ hämtade nåt skåp de skulle ha hem från Kims mammas jobb och senare skulle vi se på film, eller iallafall hade vi tänkt som så, mn vi han inte enns sätta på filmen så sov jag typ redan så de sket vi i. De får bli tills idag kväll elr så istället, Mamma o syrran håller på i köket o gör i ordning inför kalaset vi ska ha idag eftersom syrran och mamma fyllt år. De ska bakas och grejjas . :P
Men tror ja ska gå ut nu och slänga lite mat till hästarna och sedan mocka i stallet ;)
Får se vart det bär iväg sen , kanske jag möjligtvis tar en ridtur i de fina vintervädre ? ;)
Snabbt va ju vintern också här, bara de hålls som någorlunda SNÖ e de ju bra o fint ute, mn sen då de kommer lite vatten från himlen blir de ti slask o sen e de ba fult .. :/
Men vi ska hoppas de hålls fint nu iallafall, tkr iallafall de hör till med snö på julaftonen ! :)
Kram !

        
   

♥ Vitalinea ♥

Sitter i skolan för tillfället, mn tänkte försöka få tiden att gå genom att skriva lite igen ^^
Tänkte berätta om en helt jättegod Yoghurt jag typ äter rätt så ofta, nämligen Vitalinea.
Nyttigt och jättegott ! Ger dig en god start på morgonen ! ;)
De finns i olika smaker, har själv smakat på hallon, jordgubb, vanilj och blåbär. Men hittils gillar jag nog hallon bäst. :)
Rekomenderar att smaka på det , supergott ! :D



   
  

Gokart ? Jodå ! ;D

Turen var på vår sida idag så vi slapp o köra lite gokart, klart jag ägnar mig tid till att berätta lite hur det gick så jag nu för en gångs skull varit o fått prova på det ! dessutom skrev jag att jag skulle berätta mer om det senare så , här kommer det nu !
Att köra Gokart var riktigt roligt faktigst och något jag gärna skulle kunna göra om, typ me ett gäng kompisar eller så nångång ? :)
Snäva kurvor, tryck i ratten och dessutom lite fart ! ;)
Första varvet gick inte så hemskt bra om jag kan säga som så , jag råkade visst sträcka fram foten lite extra på pedalen vid en kurva så bilen snurrade runt och jag behövde få lite hjälp eftersom bilen inte kan backa och jag typ som " satt fast ". x') Men bara man kom in i rytmen och lärde sig banan gick det iallafall liite bättre (a)
Bättre lycka nästa gång, kul hade vi alla 3 iallafall ! ( Jag, pappa och Kim ) .

       
    


Idag är det Mammas dag ! ♥

Igår syrrans födelsedag , idag är det mammas tur !
Eftersom Janina fick paket igår på sin födelsedag ville jag även ge ett till mamma på hennes dag.
Det blev ett 500 bitars pussel, ganska fint enligt mitt eget tycke faktigst. Typ en älva som satte på ett löv i något vackert landskap ^^
Varför jag valde ett pussel var för att mamma har pusslat mycket förut och hoppas nog hon ska ha tid för ett till snart ! ;)
Men iallafall, Grattis mamma !


Gokart ?

Ska snart ringa o kolla om bana finns ledig för ti köra Gokart idag, varför vi har planerat göra det är eftersom vi hade det som en lite extra gåva till Kim då han fyllde år. Det var nog redan i Augusti, men vi planerade det senare iallafall. Får se hur det blir nu, med god tur åker vi väl iväg för att göra det idag då.
Fick btw ut mitt matematik prov idag vilket jag nog trodde att jag inte ville ha eftersom jag trodde de hade skitit på sig och att jag skulle vara tvungen att ta om det på förnyat, men som tur hade det gått bättre än väntat iallafall ! :)
Men men, mer om Gokarten får ni höra senare. Hejs !


Grattis syrran ! ;)

Hipp , hipp hurraa får man säga idag då syrran fyller år. ;)
Grattis Janina på din 12- års dag !
Igår gick vi runt i stan senare på kvällen och köpte bland annat presenter till henne. Hon fick dem i morse tillsammans med en liten sång .
Jag gav ett par örhängen, armband, ett kramdjur och en film . :)
Kakan kommer senare i lördag då det blir kalas, så i morse fanns bara en tillfällig. nämligen en "negerkyss" .. Alltså brunbergs chokladkyssar med ett ljus instucket i . ^^
mer får hon väl i lördag då de blir släktkalas . :P



Regn..

*piip* vääder.. tycker inte alls om regn . Man blir bara deppad då allt e mörkt o trist.
Konstigt att barnen ändå vill va ute o leka o ha sig. Så alldeles dött e de ju inte, mn inte e de ju precis så att jag går ut frivilligt inte.
Snart börjar gymnastiklektionen dessutom och vi ska gå ti Sisu o ha lite Wolleyboll, mn tja.. vi smälter väl int.;)
Tänkte tillbaka på då jag själv var liten, ingen skillnad väder så ville man ut och leka, sn va man kanske sjuk just för att ha varit ute för mkt i för lite kläder. Inte heller då var väl regnet precis min favorit eller hu ja nu ska säga, som riktigt liten har jag för mig att jag trodde Gud grät då regnet föll ner på marken. De var ju isåfall inte precis någon trevlig dag om Gud e ledsen.
Mn efter regn kommer sol, o allt e fint o soligt igen ! Samtidigt som jag sitter och ser ut på regnet genom fönstret börjar jag ju faktigst sakna sommaren allt mer. Konstigt hur snabbt det går, sommaren e alldeles för kort.
Dessutom e inte sommarregn lika tråkigt som höstregn, hösten är annors så trist och tråkig. Medan jag tycker att regn på sommaren ibland kan vara mysigt. Vad som gör att jag tycker som så vet jag sen inte . :)
de e väl olika från person till person. Däremot tror jag att skulle det vara sommar året runt skulle jag säkert få aningen lejdon på de med, vintern hör nog till och lite regn där innan .. elr vad tycker ni ? ;)
Imorgon har jag dessutom hk prov som jag inte enns öppnat boken till, lyckat elr hur ? -.-
Kvällen får väl gå åt till att läsa.. usch så tråkigt det låter. :s  Men en ridtur kanske jag iallafall tänker försöka hinna med ! <3 Nu ska jag sticka vidare, timmen är just slut och följande står på tur .
Kram !



      




     


Älsklingen här :)

Japp, sitter hemma tillsammans med älsklingen just nu . Gårdagen gick typ åt att vara i pargas på dop, min lilla söta kusin , Dianas dop ! <3
Hon log som en solstråle under sitt dop då prästen talade, så otroligt söt ! ;)
Dopet började med en sång som framfördes av mig ^^ Efter dopet samlades alla hos familjen och drack kaffe/saft samtidigt som vi åt smörgostårta och fyllkaka, bulla o.sv. Riktigt gott faktigst ! ;)
Jag sov för det mesta på vägen hem från Pargas, aningen trött kan man väl säga . Sen stack jag och älsklingen vidare till hans place och fixade lite på hans bil , typ nå lysrör han skulle ha fast ? Vi runda en halvtimme i bruke , inte mer än det eftersom de var så otroligt dött där . -.-
Kvällen slutade med att vi badade bastu, sen for strömmen och vi gick o la oss :)
Idag är det alltså farsdag, passa på att passa upp era pappor nu ! Själv fick min pappa ett kort, en chokladask och en biltidning . Kims pappa fick en ny telefon eftersom han e trött på sin gamla, så han blev ju glad han med.
Men nu ska vi ta ut Röni en sväng, tjohej <3 

       
        Faddrar, Diana och föräldrar :)


lalalaa ;)

Skolan var slut o jag gick vidare till Arkipelag för att öva en sång tills morgondagens dop i Pargas, min lilla söta kusin Diana ska nämligen döpas imrn ! <3
Hon e så sööt (a)
Nu e väl Kim påväg hit för tillfället, kommer bli övernatt här hos mig inatt. Han kommer också med imorgon på dop till Pargas ! :)
Kanske blir att fa ut o runda idag ännu lite, vem vet vad vi hittar på ?
Något borde man juu göra iallafall , de e ju fredag ! ;D  Ska dra nu , bye ! <3



tråkit ?


~ hyppytunti ~

hyppytunti = håltimme på svenska för er som inte förstod det ^^
faast tjaa, översätter man rakt ut skulle de bli hopptimme, låter rätt så kult tkr ja ;D
Men iallafall, sitter o tar de lugnt tillsammans med Matilda nu eftersom vi inga har nå timmar nu förrän 13.30.
Matilda verkar ha fått lite julfiilis efter att ha besökt Tinnes hantverks butik  Hon sitter o kollar in julbilder och lyssnar på julsånger  Hoou hou snart e de jul ! ^^  vill ha en stoor gran me mycket glitter o glamor i sig, typ som en amerikansk, snart blir de dessutom att köpa julklappar till familj, släkt o vänner ! Svårt men samtidigt riktigt kiva .
mn nu ska ja ta o hitt på nå annat, hejjs !


Some day, some time ..

Sitter och tänker tillbaka på hur allt var förut.. Alla andra kompisar var kvar, det fanns alltid någon att vända sig till. Nu finns inte alla som var här kvar och förtroendet minskar. Jag fanns kvar i det förra stallet, red ut tillsammans med min kompis, galopperade över fält och annat helt underbart. Nu finns jag väl knappt i deras tankar mer. somrarna man kunde springa barfota ute sent på varma sommarkvällar tillsammans med sin bästa vän, samt slå upp tält på gårdarna mitt utanför trappan, roliga picknickar och andra roliga knäppa saker.
Alla tjejkvällar då vi var allihopa, vi kunde ha kul utan sprit vilket tydligen många inte verkar kunna ha, nu ska de va sprit vartän man vänder sig typ. Den tiden mina vänner, var så mycket lättare. Nu ska man se ut på ett visst sätt, gå me speciella kläder och ungefär vara sminkad även på natten då ingen egentligen ser en för att duga. Visst, det beror ju på vem man pratar om , men iallafall.
Sist men inte minst så saknar jag tiden tillsammans med morfar, tiden vi sjöng tillsammans, skämtade vid mormors matbord, tiden jag fick åka traktor som liten flicka och sitta i hans knä, tiden vi var ut med båt på öppet hav. Minns ännu din glada röst som ropar hej genast jag steg innanför din dörr. Du är en person jag aldrig kommer glömma , om jag kunde skulle jag utrota allt som heter cancer. Dagen då läkaren berättade att det inte fanns något mer att göra, var den värsta dagen i mitt liv. Du var inte bara morfar, du var min vän.
Some day, some time. Någon dag, någon tid .. önskar jag allt kunde börja om och jag skulle få chans att ändra på allt. 
Men nu ska jag ta o göra något som morfar tyckte otroligt mycket om, nämligen musiken.
Jag och min gitarr..

           
         en tatuering jag skulle vilja ha. Kan behöv en skyddsängel
        som vakar över mig . ♥

hohho..

Sitter på sista lektionen i gymnasiet för den här dagen, halv 3 bär det iväg vidare mot Brusa hästskötarkursen. Med andra ord , typ nu .
Har skrivit en hel del igen i hissan . Snön som jag berättade att hade kommit igår är så gott som borta igen idag , slask och is :/ tyvärr..
Men nu ska ja gå. Hejdå ! :D


Snöö ! :)

Japp, det snöar ! Så länge de int e slask e de bra, nog för att de säkert blir ti slask .. -.- men iallafall, tycker egentligen det e ganska kul me snö. Dessutom e det mysigt med vinter, sitta inne under en varm filt med brinnande ljus runtomkring en och bara se snön falla ner eller då marken är alldeles vit och glittrig.
Ännu bättre blir de ju sen då det närmar sig jul och man kan börja plocka fram alla julsaker och så.
Det ända jag brukar tröttna på är alla julsånger man hör , i varje butik och helatiden överallt. Visst e de fint me julmusik, men för mycket är helt enkelt bara för mycket. Sen får man fina presenter och good juulmaat ! Fan nu blir jag ju nästan hungrig.  kanske det blir nudlar då man kommer hem ? vem vet ?
För tillfället sitter jag i skolan och väntar på att Kim slutar lektionen, vilket e snart . Vi slutade vår lektion en halvtimme tidigare eftersom vår lärare hade brått vidare. Nå väl, stör inte mig iallafall ^^
Men nu ska jag gå, tjohej

            
         

Tro det eller ej, men jag är myggmat ^^

I förrgår då jag släppte ut Findus sent på kvällen kom massor me myggor emot mig.
Tycker de borde va o sova redan men de hade de då tydligen inte gjort. -.-
Inte bara det, senare då jag skulle sova hörde jag jämt att något surrade i mina öron. Såntdär
irriterande ljud som myggor har. -.-
De hade väl festat på mig hela natten sen eftersom jag morgonen därpå var riktigt myggäten.
o ska ja säga en sak.. De sticker, KLIAR och bränner !
Jätte störande, har luggit och kliat hela dagen, räknade att jag har upp till 11 myggbett !
Mina armar är helt flammiga av myggbett eftersom jag kliat så att de har svullit upp och blivit helt röda.
har dessutom lyckats få 2 på öger hand, en på tummen och ett på långfingret.. Tummen är dubbelt så stor som den andra handens tumme.
Kims pappa gav lök till mig som jag skulle lägga på myggbetten, han påstod att de skulle hjälpa. Och visst lugnade det sig en aning .
Man nu ska ja se var vi hittar på .
Kram !


Varsågod! Filmen om Japans skapelsemyt !



Hahhah ! Fick i uppgift i rellan att göra en presentation om Japans skapelsemyt. Man fick presentera det hur som helst så vi gjorde såhär ! Man kan väl säga att vi har blivit små flickor igen *fniss* x)
Nå väl, man ska va barn så länge man får ! eller ?  Men nu -> ut till stallet och sen till älsklingen! ♥ Får se vad man hittar på, det e ju fredag ! *yess*
Kram !


Var tvungen att visa...

... Mina nya örhängen jag köpte här en dag i Åbo.
Tyckte de var rätt så fina faktigst, ett par vingar.
Gillar sådär överlag änglar o så, tycker de är jättefina .
Här kommer en bild på dem som är tagen från deras hemsida! www.cybershop.fi
De var dessutom inte alls dyra, endast 5 euro !

              

                

                



Onsdag

Kom inte på någon extra rubrik så de blev som det blev ^^
Men iaf. Dagen började med skola, den fortsatte från 14.45-16.15 i brusa där vi går hästskötarkurs me Therese och Julieth . Gick igenom hästens skelett och så, rätt så intressant faktigst  Efter skolan satte jag igång med att longera Mårran och Röni, Mårran hade värsta energikick på sig och vid ett skede ville han bara kuuta och ha sig x) ja lät han ha roligt en stund , han sprang säkert about .. 10 varv runt mig i full fart tills han tröttnade !             Röni däremot var aningen slö i början, sedan manade jag på henne över till trav tills hon fick lejdon på att springa runt i en cirkel, då tog hon bocksprång och försökte dra iväg med mig , fan va kul ! hahhah !!  gumman lägger fart på benen !  Nå väl, jag fick mig iallafall ett gott skratt ! ^^ laddade ner Spotify nyligen också, bättre än grooveshark jag använde förut iallafall !

Såhär sir min spelningslista ut just nu, inte hunnit lägga in så många låtar ännu, men men.. det kommer nog ännu.


                       


Tv-Time !

Som ni säkert redan listat ut genom min rubrik sitter jag alltså för tillfället och kollar tv i vardagsrummets sköna soffa. Ända man behöver oroa sig för med mig då jag fastnat i soffan är att jag slutligen kan bli så trött att jag slutligen somnar då jag inte skulle ha tid för det. Men idag har jag nog inget extra för mig annat än att hovslagaren kommer om en stund hit och sko.
I skolan hade vi ett arbete vi skulle ha klart idag, vi ( Jag, Matilda och Julieth) hade alla material med så vi kunde fixa det på vår håltimme vi alla hade före lektionen, vi skulle presentera olika myter. Vi hade Japans skapelsemyt. Den blev slutligen rätt så humor eftersom man fick använda sin egen fantasi om hur man skulle framföra det, vi valde att göra ett litet skådespel vi sedan filmade, men inte med oss själva som huvudpersoner alltså , tänker inte avslöja så mkt mer.. Kan hända jag lägger ut den här i något skede ^^ Får se.
Men nu.. tillbaks till tv:n . Kollar på Project Runway !






Totally bored




Som ni säkert redan vet är jag otroligt uttråkad och helt megatrött efter en lång skoldag.
Hade visserligen "sovmorgon" fastän jag inte hade det. Vad jag menar med det är alltså att jag ändå stiger upp tidigare eftersom jag sover hos Kim från söndag till måndag morgon och åker upp med honom då han börjar sin skola 08.25. och går sedan för att slänga ut hästarna då jag är hemma igen. ^^
Hade även "matte stöd" idag som jag och Julieth ordnat eftersom man inte förstår så mkt med den *ehem* otroligt duktiga läraren vi har i matematik.. * host host ! *
Inte för att jag blev så mycket klokare av detta, mn tror det hade lyckats bättre om jag inte hade varit så trött då vi började, öronen hade som typ " stängt av sig" för dagen då redan. -.- * suck* ..
Hade tidigare idag också en såkallad " attitydränna" skolan fixat oss att måsta gå, alltså vi åkte till Ytterkulla skola och gick igenom olika rum där man fick höra på olika saker om bland annat alkohol och tobak. Fick bland annat se äckliga grislungor, ett par friska och ett par där de hade testat hur de skulle se ut om grisen rökt, lungorna var helt äckliga och hade även början till lungcancer. Usch usch säger jag ! :s
Tänker då inte börja röka..
Men nu är jag nog så trött att jag ska gå och lägga mig tror jag .
Sov sött allihopa !










RSS 2.0