Hihi, grupptryck ! Måste ju delta jag med !

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

tycker ni om den? , rösta på min klänning här!


I´ll pray for you


Kommer jag abbsålut göra, imorgon åker nämligen Ninni in till veterinär i Raisio eftersom de är de ända veterinärerna som nu mer skulle kunna tänka sig ge en sista chans och försöka operera henne. Ninni mår inte bra och jag vill göra allt för att få henne bra igen, dock finns det en mycket stor risk med operationen, och det är att små djur oftast inte klarar anestesin. Dessutom vet jag inte heller om veterinärerna fortfarande vill försöka då de väl ser henne, Ninni har blivit magrare och äter inte alls lika bra som förut, dessutom har hon problem med avföringen. :( Det betyder alltså att antingen opereras hon och kanske börjar det bli bättre, eller så är vi tvungna att avliva henne, då finns det inget mer att göra :(

Älskar dig gmn, kommer hålla tummarna för dig. Kämpa, jag vet att du kan !

KRAM

1 km simning + smultron = kärlek

tihi, jupp ! Jobbade, kom hem och slängde mig i poolen, simmade 1 km. Jättenice då man hade jättelite kvar att simma tills det skulle bli en km så kommer en jäävligt störande bröms som flyger runt huvudet stup i kvart ! Jätte, fucking störande !!! >.< gaah ! höll på ti få nå fel, seriöst ..
Efter det blev det att flytta hästarna till andra hagen och efter det tog jag och mamma några steg mot skogen och hittade jättegoda små söta smultron ! :)
Just nu sitter jag inne och nynnar på en massa låtar som snurrar runt i mitt huvud, nananaa ! ;)

KRAM

ooukey, jag tar tillbaks vad jag sa tidigare..

Hahah, var kanske inte så svalt och skönt väder idag iallafall. Skrev att det är skönt att jobba då det inte är för hett och påstod typ att det inte är för hett idag, men visst faan rann svetten senare på dagen, så japp ! jag tar tillbaks vad jag sa ! ;)
Nu > poolen !

kärleken till mina fyrbenta vänner är enorm, de ser rakt igenom mig och förstår.
Prins & Jag

KRAM


work, work, more work..

Jobba jobba Heidi.. Lite skönare väder idag iaf. Inte för varmt, skönt ! Klagar inte om det är varmt o jag får chilla, men att jobba i stekhettan är inte skönt. men nu , fortsätta jobba ! Lönedag idag oxå ! ;) 

1 km simning, hårinpack + ansiktsmask = ♥

japp, känns jättebra i kroppen och allt nu. Dessutom har jag ju jobbat hårt idag också vilket gör det bara skönare att få slappna av nu. Men nu ska jag och flytta hästarna till andra hagen, hejs! ;)

KRAM !


Prins 4 år !

Grattis får man säga idag till mitt lilla busfrö, Prins som fyller 4 år idag ! Lilla gubben blir bara större och större ;)
Ska fortsätta med inridningen i juli också, kommer bli nice ! Längtar redan ! :) Borde kanske göra en morotskaka elr nåt till honom ? hahháh, vi får väl se vad jag hittar på . ;)

Prins frá Gropa, 4 år !

Tjohej !

kryssning beställd då ! Var förra sommaren också tillsammans med Kim och hans mamma och pappa, men då var vi endast på en liten kryssning till Åland och tillbaka. Denhär gången blir det till Sverige och tillbaka ! wooho ! ;) och lyxhytt ! ;) Gillar verkligen att kryssa ^^ Fast denhära kryssningen kommer först ske den 20.8., men iaf ! Skitkul kommer det ju bli ! :)

KRAM


btw, kolla vad älsklingen hämtade för några dagar sedan !


Rosor !
Inte tänkt på att visa dem förrän nu, men jätteglad blev jag av dem ! tack ! :)

KRAM !


midsommardag

Började med att jag vaknade tillsammans med Kim, åt jordgubbar och åt senare också mat tillsammans med hans föräldrar. Åkte sedan upp till mitt, hyrde en film på vägen och åt en glass.  Vart aningen trött hela dagen, gårdagen var full med partaj och vänner. Åkte först till Kim och därifrån kom Fille och hämtade oss och körde till hamnen där hans båt är sjösatt. Vi åkte sedan ut med den till Hitis, där han har sin sommarstuga. Var där en god stund, familjen bjöd på mat och dricka och efter det bar det av vidare mot Kasnäs. Båten fick däremot motorstopp tre gånger under tiden vi reste dit, men vi fixade det nog. Hahah, med våra egna små knep ! :') Ska kanske inte ta upp så mycket om det men .. (a) Skulle gärna lagt in lite bilder från gårdagen också, men kameran blev tyvärr hos Kims så de får bli till en annan dag. Kanske eventuellt tills imrn om jag ger mig tid ? :)
Men nu måste jag gå, mycket att göra! tjingeling !

KRAM ! ;)

jobb från morgon till kväll var det här ja ..

Stiger upp kl:07.00, tar scootern till jobbet till 08.00 och börjar arbeta, slutar 16.00 och efter det har jag nu haft en liten flicka och rida hos mig i fyra dagar. Så det har varit mycket program, vilket också betyder att jag därför inte hunnit blogga så mycket. Idag var vi ut då, red först alltså, sedan mockade jag stallet och sedan ville flickan som va här även se hu man tvättar en häst så det gjorde vi då också ! :) efter det hoppade jag rakt i poolen och simmade därpå även 1 km idag vilket jag gjort tidigare också ! *proud* x)
Men nu tror jag det får bli sängen till nästa , jättetrött..

Kram !


It´s sad when someone you know becomes someone you knew



..

nu blir det tacos !

Yey ! Det är något som jag då aldrig säkert tröttnar på att äta. Alltid lika gott ! :)
Gillar ganska långt alla möjliga andra starkare/kryddigare maträtter också, men dethär är nog abbsålut en av mina favoriter ! Say yes to tacos !


Kraam

yeah, yeah.. everyone knows it..

jaa, jag vet. Är dålig på att uppdatera på helgerna, ägnar nog mest tid åt att ta det lugnt, vara med ponnyna samt umgås med Kim och eventuellt vänner. That´s how it is, accept that :)

kram


varför jag var så glad i fredagst..

.. var pga av matteprovet jag skrev om och klarade ! tjiho ! ;D hahah, kanske låter knasigt att vara glad för en så liten sak. Men för mig var det guld ! Ännu bättre var ju att det för en gångs skull gick BRA ! hejja mejj ;)

keep smiling ! ;)

KRAM !


jaahh !

WIHUU ! jätteglad nu , berättar mer senare. Min paus tar slutA nu så. ^^ Ut o rensa ogräs ! Den här gången gör jag det med ett leende på läpparna ! ;) 

en timme blev tre

Hade nyss en liten flicka på 7 år hit och rida, ivrig som hon var skulle det borstas läänge och flätas i allas manar och svansar + att hon skulle rida så snabbt flög timmarna iväg och en planerad enkel timme blev plötsligt tre.
Tog även några bilder på flätorna som gjordes, ser aningen roliga ut kanske ^^



svansen blev ju .. *ehem* jättefin ;) Iallafall tyckte hon det ^^


Mårran fick också vara med ;)

KRAM !


flowers

tihi, titta vad jag fick idag :D

Japp, blommor. Fick dem från jobbet efter att de blivit kvar från helgens bröllop! ;) Doftar gott gör de iaf !

kram


Gårdagen

Kände mig ganska duktig igår faktigst. Först jobbade jag, sedan senare på kvällen åkte jag till gymmet med Ida en sväng, tränade i typ 1-1,5 h. Roligt var det iallafall, träningen går så mycket fortare genast då man har nån kiva kompis med o prata med :) Sedan kom jag hem och hoppade i poolen sent på kvällen, klockan var typ halv 12 tror jag.. Simmade då 1 km på det ! *nöjd* (a) hahah, borde finnas flera sådana dagar bara. :)

KRAMIS !

ps. måste ut nu då det kommer ne liten tjej och rida ;)


helöu there

släppt ut hästarna på grönt och tagit in dem några timmar senare till andra hagen. Dels för att sakta men säkert vänja dem vid grönt gräs och dessutom eftersom det är så varmt på fältet. Har också mockat och nu sitter älsklingen och jag och kollar på tv, kommer nå djurprogram, typ nå veterinärer. :) Snart blir det väl mat och sedan funderade jag och Kim att åka till stranden ett varv, visst vi skulle ju kunna simma här hemma i poolen också som vi gjorde igår men tycker däremot det hör till att åtminstone en gång åka till stranden på sommaren. ^^
Borde också kika igenom matteprovet lite, kollade igenom det sådär smått igår och typ i torsdags. Hoppas det går igenom bara, men ska nog abbsålut kolla igenom det lite idag också.

KRAM


@ jobb

nu undrar ni säkert hur jag hinner blogga på arbetstid, men isf kan jag bra svara på det. Det är alltså så att vi har haft fullt upp med att göra alla detaljer klara inför brölloppet som kommer börja om typ en timme, elr då ska vi ut och vara trafikvakter. Så vi har alltså paus nu. :p Och nej, jag använder inte data, I'm using my telephone ! ;)  KRAMIS ! 

Natti natti nukkumatti ^^

hihi, ska börj ta o sök mej i säng nu tror ja. Klockan är redan snart 11 och jag har jobb imorgon igen..
Dagen har varit riktigt het och svetten bara rinner på jobbet, full rulle helatiden !
Har målat några urnor, burit typ 200 stolar samt tvättat av varenda en av dem och putsat messing. Kan va att jag glömt något, mn äh.. whatever, det var isf sådär i korthet vad jag gjort. Då jag kom hem mockade jag stallet och slängde mig i en kall dusch och körde sedan upp till byn för att träffa Nadde som jag så sällan träffar nuförtiden :/ Men kul var det, alltid lika mycket att snacka om har man också. :) passade på att äta glass och en liten pizza på samma gång ! ^^ Senare gick jag och syrran ut för att fota lite, bilder får ni kanske se någon annangång, Kanske ! ;) Borde börja öva på matten också kom jag på, eftersom provet är i måndag. -.- Fuuckk ..
Men nu > sova !

KRAM !

vila i frid

Vila i frid lilla Fia, vi gjorde vad vi kunde för dig men det räckte inte. Du har det bäst såhär, lille vän.


vila i frid, Paddfia

kram.


energibomb ?

huh ! den tjejen hade energi må jag säga ! :D hoppa hit , hoppa dit ! upp o ner o hit o dit ! hahah , önskar hon kudne dela med sig lite av den energin, kunde vara bra med lite extra energi nångång. ;)
Men nu ska jag ut igen till hästarna, säga godnatt o.sv. småningom kmr väl älsklingen hit också (a) wiiih <3

KRAMIS !

nu ut

ska sticka ut nu för att kolla in hästarna med min vän janica samt hennes gudmors flicka :)
Så tjohej ! 


visste du ..

- Att den som framstår som mycket stark, ofta är den som är känsligast?
- Att den som lägger all sin tid på att ta hand om andra, kan vara den som behöver pysslas om? 
- Att de tre saker som är bland de svåraste att säga är: jag älskar dig/förlåt/hjälp mig?

KRAM


sommarlovet, äntligen här !

japp, nu är det här ! sommar och sol och free from school !
Igår var det studentdimission samt  avslutning, min Kim blev alltså student ! :) Fotade såklart en massa med hans kamera, men den har han hemma hos sig så har tyvärr inga bilder att lägga upp :/ mn iallafall, var ju till honom och firade med hans släkt och så sedan, trevligt :) sedan kom Ida och Cessan till mig en stund, snackade för det mesta i typ lite på en timme och sedan åkte vi iväg till campingen ! Jättekul att umgås med vännerna också ! Dessutom träffade man ju många vänner i campingen som man inte träffat på rätt så länge, alltså var det också jättekul ! Jullan kom också dit senare, men efter någon timme blev det lite tråkigt så vi åkte hem.
Idag kom älsklingen hit men han åkte nog hem till sig sedan eftersom han ska iväg på inträdesförhör imorgon med sin kompis så han var tvungen att sova hemma inatt.
Imorgon ska jag iväg på jobb i 4 timmar sedan bär det av mot sjukhuset för en eftergranskning efter min operation, hoppas verkligen allt är bra.. :s *nervous*Efter det kommer väl Kim hit efter sin match, så då behöver jag inte sova ensam längre ! :D Yeee ! *hihi*
Men om jag ska orka jobba imorgon kanske det nu vore på sinn plats att jag skulle börja fundera på att gå och sova nu, låter rätt så smart enligt mig så tror jag ska ta o göra det nu. Godnatt !!

KRAMIS !

kvällsbad ! ;)

tvättat alla tre hästar idag, hihi ! och alla är de lika tacksamma och går och rullar sig genast då man är klar med dem och lägger ut dem i hagen igen. ;)
marsvinen har tillome fått ett litet bad idag, så nu är vi alla rena och fräsha. Och jag har färgat håret, aningen mörkt enligt mitt tycke kanske, men men.. måste väl välja lite ljusare nästa gång. ^^
Imorgon är det skolavslutning, jejj ! <3 efter det blir det väl kanske att fa ti Ida o sen maybe ti campingen, får se lite. :)  Var till stan idag också förresten, köpte en klänning tills imrn + en lite längre blommig top :) .
Men nu måste jag sova, kmr säkert bilder någongång !
Godnatt !

KRAM !

last schoolday !

Yeah ! och bara 2 timmar i skolan ! :D
Dessutom hade jag sovmorgon ! love it ! <3 efter skolan blir det att åka till stan med min mamma ;)
Ska väl snart presentera mmitt arbete i engelskan, om Hawaii så bye ! :D

KRAM !

myggbiten !

räknade nyss upp till 52 myggbett !
Om ni undrar hur jag fått så många beror det på att jag satt och ränsade ogräs i 8 h igår och myggorna ville vara med ! *suck* -.-

kram

imorgon > jobb !

Första dagen på jobb imorgon då, för er som inte vet så handlar mitt sommarjobb i år om trädgårdsarbete för det mesta antar jag. Imrn ska jag dit och hjälpa till lite där då de närmar sig bröllop där om en tid så, bäst jag sover nu så jag orkar upp imorgon och är pigg och glad ! ;)

Godnatt !

låt

Partylåt !
Fick ba lust att lägga ut dn ^^



KRAM

där hade jag tur

heheh, hade kört till Brusa med min älskade scooter för sista lektionen idag, och ska vi säga såhär.. Skulle jag ha startat typ 2 min senare hade jag åkt fast av polisen, hahah . För precis då jag var framme ringde pappa och kims mamma skickade mess om att poliserna nyss var i byn och hade stått precis på det stället där jag för typ 2 min sedan hade kört förbi ? x) Ganska skickligt :D
int för något annat men jag skulle bar inte vilja stöta på dem, ännu värre vore det ju om de stack för att testa min scooter. Då hade väl plåtarna rykt. Men, men .. jag klarade mig, ännu en gång ! :D Tror det var den längsta hemresan någonsin, var extra noga med att hålla fartbegränsningen ! ;)



Bye !

RSS 2.0