Godnatt !

Godnatt gott folk ! Imorgon är det ännu igen en skoldag då, och imrn har jag endast en enkel håltimme vilket betyder att jag måste samla lite krafter som i sin tur betyder att jag är påväg för att dejta sängen nu ! ;)
bjuder på en gaammal, gaammal bild.. elr , ja.. heh, 4 år gammal.



heh, ups. Blev visst två bilder (a)  Menmen, iallafall.. Denna lilla gullunge på bilden är alltså min älskade häst Prins som sussar sött. :') hahah, kommer ihåg hur han kunde snarka då han sov riktigt djupt. <3

Men nu, godnatt !

KRAM !


läxor gjorda, nu chill !

Fast ja.. mitt chill borde nog börja med en varm dusch ! Har ridit lektion på pegasus, hade Skrutte :'D ett litet sött russ, hahah.. Den hade iallafall mer energi. (a) efter lektionen satt jag och Jullan och bara pratade i typ.. en o halvtimme ? x) Sedan körde jag hem och fortsatte med min älskade Röni ! :) <3 longerade henne först och jobbade med lite markarbete, sedan skrittade jag en liten rutt runt byn här. Gick helt bra faktigst, hon är nog min lilla ögonsten. :')
Men men, nu är då hästarna nattade för lite på en timme sedan och jag känner att jag behöver en dusch, så det får nog bli en sån nudå. För sen är det tid för.. tamtadamtamtaaa ! True Talent ! ;D

smutsig tjej (a), älska webcam ! x)
KRAM !

next > pegasus

Ska snart bege mig iväg till pegasus för att rida, det hör alltså till kursen jag går i skolan och de har bestämt att vi ska rida idag, igen. Hoppas verkligen man får någon med lite mer energi idag, inte behöver den vara överenergisk. Men snälla den kan väl GÅ självmant frammåt iallafall utan att man ska behöva "banka" fötterna av sig ? x) Nåjah, det får nu bli vad det blir.. Om ni undrar varför jag har tid att göra så mycket inlägg nu kan jag berätta att jag har håltimme, nu igen ? Ja ! ^^
Slutade 12, kom hem och åt mammas goda mat och har sedan dess chillat på soffan framför tv:n för det mesta.:)
Men nu ska jag som sagt sluta chilla och börja göra mig i ordning för ridningen..  

KRAM !

under my umbrella-ella-ella ..




Då var det dags för regn igen. -.- Blir så uttråkad då man ser hur regnet bara häller ner.. Kan det inte bara vara soligt och fint ? Fåglar som sjunger och fjärilar som flyger ? :)
hahah, LOL! just då jag skrev detdär lyste solen upp bakom mig ??! :o whoot ? :'DD hahahh  ! *asgarvar *
Kanske jag får som jag vill ännu, maybe there´s a God ! :o :D
KRAM !




tävling

Nu kan du vinna ett valfritt smycke hos www.vadfanskajagheta.se , delta ni med ! det gjorde jag ! ;)


KRAM !

Jippikayjej ! True Talent !

Nu var det dags för True Talent igen efter att ha vart på Zumba samt ridit i regnet samtidigt som man slåss med alla älgflugor. -.-
Imorgon blir det två lektioner skola, sedan hem vid 12.00 och slappa, elr nåt ? vet inte, kanske jag hittar på nåt annat ? :) Sedan måste jag åka iväg till brusa. Vill även minnas att Johanna är påväg hit imrn för att jobba lite med mig och Prins igen, men får se hur det blir. :)
Nu måste jag fortsätta kolla True Talent ! :D

KRAM !


"lepo"-dag (slö-dag)

Dagen har vart aningen slö idag, eller tja.. beror på hur man ser det. Hade lektion från 08:25-10:00 och åkte sedan efter det hem efter gymnastikgrejjs och åkte sedan iväg till gymmet en timme, efter det åkte jag hem och åt och sådant annat som man såklart måste komma ihåg att göra :) efter det mockade jag stallet, spolade av mig och skulle köra iväg till skolan igen till kl.14:30, satt där en halvtimme så fick vi gå hem och " träna " hemma istället, hah ! yeah , sure ! hur många tror ni gör det ? ;) Okejj, jag ska på Zumba om några minuter så jag kan väl säga att jag ska träna, men iallafall. ^^
Så som såhär har alltså min dag sett ut såhär långt. Inte alldeles för stressig ^.^

min och Kims hand ^^
KRAM  !

Kims födistårta


Jordgubbarna var frusna då jag dekorerade den så därför ser dom lite myskoga ut. ;)
 Men jättegod måste jag nog säga att den var !
KRAM !


bakning på G !

Håller på att baka en smarrig kaka till älsklingen som ju som sagt fyller år idag ! :) Men den kom nyss ur ugnen så måste vänta att den kylt ner sig lite innan jag kan fortsätta med den, tänkte passa på med lite läxor under tiden. Låter inte det smart ? :) oh, yeah !
btw, min ridning blev visst inte så lyckad idag. Skrev ju om att jag skulle passa på att ta mig en ridtur då jag hade håltimme idag, men då jag nyss kommit ut typ 500 m utanför stallet började det ösregna, jag gav mig ändå inte direkt utan red fortfarande vidare, men plötsligt började det på riktigt ösa ner och åskan slog till med blixtar och dunder så då bestämde jag mig för att vända om, blev en nästan 1 timmes ridtur i regnet, usch säger jag .. vått och kallt ..:s Imorgon blir det väl eventuellt att rida Prins ett varv, får se hur jag hinner eftersom jag har Zumba imorgon också. Ska även försöka hinna med till Actiwell med Kim idag så bäst jag sätter igång med läxorna nu medan jag väntar på att kakan ska kallna ! :)

nice cat, hahah ! en regnrock hade nog varit på sin plats idag ! ^^

KRAM !
ps. Ja, bilder på kakan kommer ju såklart nog senare ! ;)

håltimme

Nu tror jag bestämt att jag tänker dra på mig ridkläderna och ta mig ut på en ridtur med Röni. Har nämligen håltimme från skolan till kl. 12.45. Efter det äter man goda maten hemma och sedan vidare på geografilektion !
Efter det är det bara bigga timman och så är skoldagen slut, borde sluta 16.00 , elr kanske 20 före ? äh, sak samma ! efter det blir det att baka kaka !

KRAM !


Grattis älskling !

Grattis säger jag idag till min älskade Kim som fyller 19 år ! :) Vaknade hos honom i morse, grattade med presenter och många kramisar ! Glad blev han iallafall, överraskade honom med ett par biljetter till Toby Keith konserten som kommer till Finland från Amerika den 11.11. ! :D + då lite till  såklart . ;)
Ska köpa ingredienser till kakan jag lovat baka till honom idag senare, sen kanske jag också åker och träna lite med honom. :)
Menmen, grattis än en gång älskling ! Älskar dig ! <3

KRAM !

hangover ? näh, onödigt !

Kan väl säga som så att gårdagen var en riktig fest. Först var jag, Kim och Ville hos Masse en stund och snackade skit och så, efter det åkte vi till Filles på förfest med några andra roliga figurer. Sedan tog vi taxin till kalkholmen och fortsatte festandet där. Hade nog jättekul igår, så tusen tack till alla som var med och gjorde kvällen rolig ! :D Efter att ha vart på kalkholman tog vi taxin till Fille igen med lite shack för en efterfest, sedan fick vi skjuts hem till Kim. :) haha, vaknade typ först 12 idag, skulle ha kunnat sova hur länge som helst. Huvudvärk har man väl haft hela dagen och sådär aningen trött, men men.. Jätteroligt, faktigst ! ;D

KRAM !
ps. red nyss Prins igen, fast utanför den lilla ringen vi gjort inne i padocken. :) Nu blir det ridning på egen hand några gånger i veckan. Sedan blir det mer över till lektioner. (Y)


pictures


Oliver <3

Stampe <3

Findus <3

Frogi


nu > ut efter mat
KRAM !

festen slut då

Så var farsans 40-års fest slut då. Gäster fanns det till halv 4 på natten, sjöng och var glada, huhhuh . Det var sånger skämt och massa skitprat, sedan flög även farsan på vattnet med kläderna på, och efter det joinade även mamma.
Huhhu, inte många timmar man har sovit och om några timmar ska väl Kim ha mig med för att kolla på amerikansk fotboll. x) Ikväll > kalkis !



KRAM !

härlig känsla man har just nu !

Känns jätteskönt efter att ha varit på Zumba, ridit, varit i en varm och skön dusch och bara få njuta framför tv:n med tredje uttagningen av True Talent ! :D
Såå skönt att få sitta i myskläder och bara slappa ! Fast tja, ska ännu läsa 25 sidor i en engelska bok jag måste läsa tills imrn. Men men, det fixar jag ! :) Får läsa lite mellan pauserna och sedan om det blir över får man fortsätta med det som kvällsläsning = perfect ! ;)
ps. vi hade en liten kör på terassen här hemma igår kring 23.00, hahah ! Farmor, farfar, farbror med tillkommande, arbetskamrater till pappa och vänner stod utanför och sjöng " Ja må han leva " för papsen som då som sagt blev 40 idag ! ;) rätt kul överraskning !
Men nu fortsätter True Talent  !

KRAM !

> zumba

Nu blir det zumba !  Hör säkert av mig senare igen !
Får se hur länge man fortsätter om det fortsätter vara intressant, men jag fick nog en rolig bild av det i tisdags som jag var och testade på det första gången. :)
KRAM  !

Grattis på födelsedagen, pappa !

Grattis pappa , hoppas du får en jättenice dag  ! :)
Imorgon ska det firas med släkt och vänner !

KRAM !

at school

True Talent var helt bra igår igen då, ska bli spännande att se vem som vinner av alla som kommit med. (än är ju inte alla med ) , men iallafall. Ju fler de är destu mer spänning, tycker jag iallafall ! ;)
Nu sitter jag i skolan igen och har en enkel håltimme, sedan blir det tecka lektion, sedan filosofi och efter det hem !
Längtar efter att helgen ska börja, Johanna borde höra av sig så småningom så skulle vi kanske ta ut Prins en stund igen i helgen + att nu har jag hans nya träns putsat ! Han kommer säkert va såå fin i det . ;)
Känns så nice att komma frammåt med honom + att bara tanken av att han har en vädligt framgångsrik far får mig att tycka det är ännu spännande ! Tölten har vi ju redan sett att han har, men undrar om han råkar ha passen på plats också? Man kan ju alltid hoppas ! Läste om hans pappa igår i tidningen angående att han tävlat i världsmästerskapen i Österrike nu och blivit på 8:e plats av alla deltagande, helt super ju ! :D Så roligt att det går bra för honom !
Men nu ska jag sluta pladdra ! bye  !
KRAM !

True Talent part 2

Som ni säkert redan listat ut kollar jag True Talent igen, jättenice ! :)
Älskar att lyssna på andra som sjunger ! :)
Idag slutade jag skolan 12.00 , kom hem och åt, somnade på soffan och åkte sedan vidare till Brusa med Jullan på hästkursen, kom hem och rida o sånt , Härligt ! :)
Men nu fortsätter True Talent så , byyye ! :D

KRAM !

blondinskämt

Blondinen ringer pojkvännen...-" kan du hjälpa mig ? jag har ett jättepussel och vet inte hur jag ska göra"
Han: -"vad ska det bli då? "
Hon: " En tupp enligt bilden"
Han åker dit och hon visar alla bitarna..
Han tittar en stund och säger " Älskling, sitt nu ned och ta en kopp kaffe och lägg tillbaka alla Corn Flake'sen i kartongen..

Hahah, var bara tvungen att lägga hit den! :') 

KRAM !

@ skolan

Sitter i skolan och väntar på att nästa lektion ska böra som slutar 12.00 , sedan bär det av hemmåt igen för att äta mammas goda mat. (klart man väljer den före skolans). ;)
Men innan det ska jag sitta och filosofera lite > filosofilektion > makes me confused. x)
Äh, så farligt är det då inte.. men känns mysko att sitta och fundera på om allt verkligen finns som vi ser och hur vi kan bevisa att det faktigst gör det o.sv. .. pälä, pälä.. sak samma.
btw. glömde berätta att jag red Prins igår igen, jättenice ! känns nice att få göra så mycket själv och verkligen veta att det går frammåt, otrolig känsla måste jag säga !
Have a nice day  !

KRAM !

true talent

kollar true talent på tv just nu, kul att höra olika röster. :)
Ska bli spännande att se hur resten går :D


KRAM !







Flicka 2

glömde berätta, kollade filmen " Flicka 2 " idag, måste säga att jag tyckte den var rätt så bra. :)
Klart gör det mycket redan att det är en film om hästar, så otroligt fina djur. Jag bara.. jaa.. jag brinner helt enkelt för dem. Men jag tyckte filmen var bra och jag hoppas nog på att få se en trea . ;)

KRAM


Zumba

Kom hem från min första lektion i Zumba för lite över en timme sedan, helt roligt mn aningen svårt att hänga med i alla rörelser som man ska lära sig. Får se hur det går här framöver, blir väl pånytt i torsdag och fortsätter sedan tisdagar och torsdagar. Får se hur det går och känns , you know. :)

KRAM !


Tävla om valfria uggs !

Alexandra har lagt upp många tävlingar på hennes blogg, så kika gärna in om ni har lust. :) Alltid roligt med tävlingar, eller hur ?
Denna gång var det ett par uggs som du får välja ifall du vinner. Lycka till !

tävlingen hittar du hos :   www.vadfanskajagheta.se    ! ;)
KRAM !


klagar inte då min skoldag slutade kl.10.00 !

vem skulle klaga med en skoldag som börjar kl. 08.25 och slutar 10.00 ? inte jag iallafall ! :D
Kom alltså hem för en timme sedan, slängde mig på soffan och satte på tv:n. Har ju hela resten av dagen ledig, nice ! Planerade egentligen att åka till CD efter att hon slutat skolan kl: 14.15., men det blev visst lite ändrade planer sen iallafall eftersom Johanna ringde och hade i planerna att komma och se över mig och Prins idag igen kring kl:15. Måste ta det i beaktande nu tror jag så jag kommer igång ordentligt nångång + att jag lovade gå på zumbaträff med mamma kl. 17 idag också eftersom det börjar en ny kurs snart i det som vi funderade gå. :P
Nu ska jag äta lite Milka choko ! :D

a little story x) hahah, morgonflumm !
KRAM  !


vinn laptop-fodral !

satt och klickade runt på olika bloggar då jag hittade det här inlägget om att vinna ett valfritt laptop-skal, varför inte delta ni också? :)

kolla in hos www.vadfanskajagheta.se ni också ! ;)
KRAM  !


böuring

1. Hur gammal är du om fem år? 22
2. Vem var den sista du träffade? Mamma
3. Hur lång är du? ca 162 (a)
4. Vilken var den senaste filmen du såg? Paranormal activity
5. Vem ringde du senast? ehm.. Kim tror jag ?
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "okejj, vi säger väl så då. :) " till CD.
7. Var är dagens planer? har typ inga, natta hästarna & sova.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på, gillar båda.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta .
10. När såg du senast din mamma? typ för nån minut sen ?
11. Vilken ögonfärg har du? grön, Johanna beskrev dem som "ljusmossgröna" x)
12. När vaknade du idag? 07.00
13. Har du någon gång hittat en katt? mjao
14. Vilken är din favoritplats? stallet ? :)
15. Vilken plats föredrar du minst? typ.. skolan.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? förhoppningsvis har jag väl hittat ett fint hus med en fin familj :)
17. Vad skrämmer dig som mest? att förlora någon som betyder väldigt mycket för dig, kanske man kan kalla det " döden " med ett ord.
18. Vem fick dig att skratta senast? mig själv, då jag ramlade av stolen helt plötsligt . x)
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? vinyl.. vadå?
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? med
22. Hur många kuddar har du i sängen? hmm.. 9 ?
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? mhm..
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor ute, strumpor inne (vintertid då), barfota ( sommartid)
26. Är du social? för det mesta , ja ! :)
27. Vilken är din favoritglass? hmm.. vet inte riktigt. Mintchoklad ? 
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? resa t.ex. !  
29. Tycker du om Kinamat? sådär
30. Tycker du om kaffe? i helvete heller..
31. Vad dricker du till frukost? vatten .
32. Sover du på någon särskild sida? oftast på mage ^^
33. Kan du spela poker? nix
34. Tycker du om att mysa? vem gör inte det? O.o
35. Är du en beroendemänniska? njeh
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Jup, farbror t.ex. :)
37. Vill du ha barn? nångång, ja . :)
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, finska, grunder i tyska och franska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? minns inte.
40. Föredrar du havet eller en pool? båda. :)
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder, hästarna.
42. Äger du dyra smycken? njah, något kanske. 
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? ett chips
45. Vem är den roligaste människan du känner? dunno
46. Välj ett ärr på din kropp. på knäet.
47. Vad har du för ringsignal? någon vanlig tråkig pling pling ! :D
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? jao, mamma har sparat .
49. Flirtar du mycket? neh
50. Vart togs din profilbild för din Facebook? hemma på ett fält.
51. Kan du byta olja på bilen? heh.. näh  !
52. Har du fått fortkörningsböter? nix pix.
53. Vilken var den senaste bok du läste? typ.. en del av " under din hud "  
54. Vad gillar du mest med ditt utseende? vet inte ?
55. Vad tror du andra gillar mest med ditt utseende? vet inte ? fått höra många fina kommentarer om mina ögon och så + mitt hår.. Men men, vet inte. Smaksak !
56. Dansar du i bilen? brukar man göra det ? .. inte vad jag vet av ? :D
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? x3m !
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? minns inte.
59. När var du i kyrkan senast? för några helger sedan.
60. Skulle du kunna leva på bara frukt ? tror jag nog. :)

KRAM !


hahah, tydligen så sjuk att jag knappt klarar sitta på en stol !

fail.. ramlade nyss av stolen i mitt rum helt plötsligt ! x') Blev ju sjuk efter att ha vart på kryssning så går med ont i halsen, flunssa och huvudvärk.. inte så lätt då. Försökte nog skrämma bort den med att andas in varm ånga som det kokat lök i + proppade i mig en ordentlig vitamindos, badade bastu, drack varm saft + att jag sov med strumpor :o
Menmen, hjälpte tydligen inte då.. Iallafall känns det inte så.
skönt med endast en timme lektion imorgon från kl: 08.25-10.00 . Sedan LEDIG ! menmen, kanske kikar in hos CD en sväng efter att hon slutat skolan, får se . :)
KRAM !

Tack Julieth

kommer inte kunna sova inatt efter att du visade filmen " Paranormal activity " till mig. x')
Eller, okejj.. så farligt var det inte, men nästan (a)

samtidigt måste jag erkänna att det är något med skräckfilmer som jag diggar, men jag vill bara inte se dem ensam , hihi ;D
KRAM !

helgens kryssning

var helt enkelt jättenice !
köpte en massa stuff och hade det jätte trevligt med älsklingen samt hans mamma och pappa ! :)
åt en massa god mat, shoppade och skulle också ta en liten drink på en bar där jag dessutom lyckades bli utslängd p.g.a att jag inte hade leg att visa ( elr jo jag hade men inte ett som visade att jag drack lagligt ;) ) .
Menmen, det var vidare till nästa sen bara. :)
Måste även berätta att jag åt en jääättegood efterrätt !! :o Det var typ.. vaniljglass med marinerade jordgubbar samt maräng ! Nami, nammiii ! <3

Jag & Kim påväg till båten. ^^
KRAM !

skolfred

idag hade vi skolfred i skolan, olika personer med olika tal, vänskapssång och en uppvisning med typ nå trollkarlar/clowner .. äh, same shit ! :P
Sen fick vi alla varsin ballong, gröna och orange och skulle ställa oss i vissa led så det bildade ordet " SMILE " uppifrån och så kom ett flyg som flög över oss och tog flygfoto på det, sedan fick alla släppa iväg sina ballonger, såhär såg det ut :

ps. bilden lånade jag av en vän på fb ! ;)
KRAM !


förlåt för dålig uppdatering !

Har bara tänkt på skolan nu och inte hunnit med så mycket extra så har inte enns hunnit uppdatera bloggen ! :o  Inte enns checkad facebook på två dagar, huh ! det är ju något grymt ! x')) menmen, ska försöka hålla igång mig även här ! :)
så, biig excuse !
KRAM !

yäk

mår illa och har huvudvärk, konstigt nog.. Har ingen aning om varför ? Körde hem i kallt regn idag efter skolan som bara öste ner, frös som fan men såg nog till att genast få på mig torra och varma kläder. Hmm, dunno..
Hoppas det går över snart bara, störande.
Imorgon är det då första riktiga skoldagen, skönt att bara ha två lektioner till att börja med iallafall ! :) börjar 08.25 och min skoldag är slut 12.00. , skönt !
Men nu tror jag att jag måste göra nåt annat, illamåendet blir bara värre av att jag sitter här märker jag.. :s
KRAM !

schoolday 1

Jahhas, idag börjar skolan igen då.. och här sitter man 9 på morgonen och väntar på att Johanna ska komma och träna mig och Prins, nice början på dagen iallafall . :)
Borde kanske hämta mina böcker från pappersboden kom jag på också, har iallafall beställt dem ! ;) tro det eller ej mina vänner, men jag är i god tid i år ! :D
Har också försökt att få mig att inställa mig på att vara lite mer aktiv i år än vad jag var förra året, men vi får väl se hur det går med det. Brukar vara lite så att fast man tänker att man borde ge sig fan på att förbättra saker och ting så sker ändå ingenting, eller iallafall brukar det lite vara så med mig. x'ss shiet..
Nåja, men iallafall. Nu ska jag UT ! :)

KRAM !


sista minuterna går nu ..

mina sista minutrar innan sommarlovet är över tickar förbi för många nu, imorgon är det dags att återvända till skolan. Tur så behöver man inte skynda dit så tidigt, hinner ta ut hästarna i lugn och ro, mocka och rida Prins samt duscha innan jag kör iväg till skolan. :) Ska alltså vara där 12.30 !
btw, var och shoppade lite idag igen ! Kanske kommer någon bild imorgon, men kan iaf skriva lite vad jag köpte ;)

- 3 par leggings
- 1 par jeans
- 1 par skor
- sockor
- en top
- en skjorta
- t-shirt
- mjukisbyxor
- en rock
- ett flätat bälte
- en långärmad tröja

^^ det borde vara det.. så som jag minns. ;) Men vet inte om jag direkt vill lägga upp bilder på allt, tråkigt eftersokm alla då ser vad jag köpt. Menmn, kanske kommer nån bild på nåt? kanske inte, we´ll see .:)
Nu måste jag sova, godnatt !

KRAM !

plingat fram några toner

Har suttit i mitt rum i en timme och plingat fram några toner ur gitarren, spelat några låtar som jag sökt upp på nätet samt tränat lite på det gamla jag lärt mig.


KRAM !


sista dagen på sommarlovet

tråkigt att säga det, men tyvärr är det sista dagen på sommarlovet nu. :/
Samtidigt tycker jag det ska bli helt bra att komma tillbaka till skolan, träffa alla vänner igen och bara fortsätta. :)
Har stigit upp med tuppen hela sommarlovet, vaknat kl: 07.00 för det mesta, ibland hemma ibland borta. ;)
Jobbade ju första två månaderna och har sedan haft de sista veckorna. Imorgon kommer Johanna igen för att träna mig och Prins en sväng igen före jag ska till skolan, tur så ska vi först vara i skolan 12.30 . Om inte jag då helt blandat bort mig, hmm.. kanske borde kolla upp detdär så jag är helt säker ? ^^
Men jajja.. Idag ska jag till stan med mamsen och sis genast bara mamma slutat jobbet. Har ju tillomed städat upp klädskåpet så det ryms lite mer kläder dit ! ;)
KRAM !

En bild på födelsedagsbarnet

.. som då egentligen har sin födelsedag den 17:e , men som vi firade igår ;)

världens sötaste unge ;)

KRAM !

hemma med Kim

sitter hemma i soffan och kollar Tough Love, har lagat mat tillsammans, vart barnvakt, skött stall och hästar (as usual )  och också ätit lite godis. ^^
Mamsen och papsen är i H:fors så vi har fått sköta allt det idag ! :) Ska snart ner igen för att vara lite barnvakt för en stund igen. :)
Igår var vi till Pargas på Dianas ( min kusin) födelsedagskalas, egentligen fyller hon först den 17:e. :) Så snäll och glad tös  ! <3 Borde även skicka lite bilder som jag tog på henne igår till min morbror. Kanske får ni också se ett smakprov av dem ? ;) får väl se..
senare kommer Johanna hit och träna mig och Prins igen !

KRAM !

hemma från gymmet

var till gymmet med pappa en sväng, tränade i en timme och kom sedan hem och duschade o så. Mamma hade varit gullig och gjort tonnfisk sallad åt oss också, nomnom ! ;)
Meen så hade hon ju också tänkt på att vi skulle vara lite onyttiga ikväll så hon köpte även hem lite chips och dip som vi har mumsat i oss nu. ^^ Menmen, man äter det iallafall med lite bättre samvete efter att ha tränat än att inte ha tränat något alls och sedan börjar tråtta i sig av det goda.


Imorgon blir det kalas i Pargas då min lilla söta kusin vitamin fyller hela 1 år ! :)
KRAM !

visste väl det skulle fler inlägg idag

så tråkigt så varför inte blogga lite ? Här kommer en tråk-lista som jag för denhär gången stal av Julieth (a)
Kolla gärna in hennes blogg också ! www.jjulieths.blogg.se  ! :) 

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.

[x] Ibland tycker jag att jag är ful.

[x] Jag blir lätt brun.

[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.

[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.

[ ] Jag har en tatuering.

[x] Jag är osäker över mitt utseende.

[ ] Jag har haft/har tandställning.

[ ] Jag har glasögon/linser.

[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.

[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.

[x] Jag har mer än två piercingar. ( om öronen räknas ^^ )

[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.

[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[/?x] Jag har svurit åt mina föräldrar.

[ ] Jag har rymt hemifrån.

[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.

[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.

[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.

[x] Jag vill ha barn nån dag.

[ ] Jag har barn.

[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.

[ ] Jag jobbar.

[x] Jag har somnat i skolan/jobbet

[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.

[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.

[x] Jag underkändes i (eller avbröt) minst än en kurs i fjol.

[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.

[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion

[/] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.

[ ] Jag har pissat på mej av skratt.

[/] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.

[x] Jag har gråtit av skratt.

[/] Jag har limmat fast min hand i något.

[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.

[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.

[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.

[ ] Jag har brutit ett ben.

[x] Mina tonciller har tagits bort.

[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.

[ ] Mina visdomständer har tagits bort.

[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.

[x] Jag har haft vattkoppor.

[ ] Jag har haft/har astma.
RESANDE
[?] Jag har kört mer än 300km på en dag.

[x] Jag har flugit.

[ ] Jag har varit i Ryssland.

[ ] Jag har varit i Kina.

[x] Jag har varit i Sverige.

[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.

[ ] Jag har varit i Japan.

[ ] Jag har varit i USA.

[x] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.

[x] Jag har sett en fallande stjärna.

[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.

[ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.

[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.

[/] Jag har sparkat en kille mellan benen.

[ ] Jag har varit i ett casino.

[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.

[ ] Jag har gått "skinny dipping".

[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.

[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.

[ ] Jag har krockat i en bil.

[x] Jag har skidat.

[x] Jag har medverkat i ett skådespel.

[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.

[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.

[ ] Jag har sett norrskenet.

[x] Jag har suttit på ett tak på natten.

[x] Jag har aprillat någon.

[x] Jag har åkt taxi.

[ ] Jag har ätit sushi.

[ ] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel

[x] Jag är i ett förhållande.

[ ] Jag är förlovad.

[ ] Jag är gift.

[ ] Jag har varit på en blind date.

[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.

[x] Jag saknar någon just nu.

[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.

[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.

[ ] Jag har skiljt mig.

[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.

[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.

[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.

[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.

[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.

[x] Jag har blivit kysst i regnet.

[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.

[/] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.

[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.

[/] Jag har smygit ut utan lov.

[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.

[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.

[x] Jag har fuskat i ett spel.

[/] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.

[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.

[ ] Jag kan inte svälja piller. (tabletter)

[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.

[ ] Jag tar mediciner mot depression.

[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.

[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.

[x] Jag har vaknat gråtande.

[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[/] Jag är rädd för att dö.

[x] Jag hatar begravningar.

[/] Jag har sett någon dö.

[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[ ] Jag äger mer än 5 rap CDn.

[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.

[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga

[ ] Jag äger många dyra designerväskor.

[x] Jag äger något från H&M.

[ ] Jag samlar på serietidningar.

[ ] Jag äger något från Benetton.

[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.

[ ] Jag äger något från Diesel.

RANDOM
[/] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.

[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.

[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.

[ ] Jag ser på nyheterna.

[ ] Jag dödar inte insekter.

[/] Jag svär ofta.

[/] Jag sjunger i duschen.

[ ] Jag är en morgonperson.

[ ] Jag betalade för min rington.

[ ] Jag är petig med grammatik.

[ ] Jag är en sportfanatiker.

[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.

[/] Jag är bra på att baka.

[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.

[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.

[/] Jag vet hur man skjuter.

[?] Jag är kär i kärleken.

[/] Jag skrattar åt mina egna skämt.

[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.

[ ] Jag är bra på matematik.

[x] Jag tror på spöken.

[ ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"

[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.

[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.

[/] Jag är väldigt kittlig.

[ ] Jag älskar mörk choklad.

[/] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel. (när jag har tillgång till playstation)

[x] Jag är bra på att minnas ansikten.

[/] Jag är bra på att minnas namn.

[/] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv

.. och så en annan !

( ) har suttit på en geting/humla
( ) har gråtit efter ett besök hos frisören
( ) har skrivit brev till någon i afrika
(x) cyklat utan händer
( ) tycker att sommaren borde komma nu
( ) hatar kärlek
( ) har flugit i en luftballong
( ) gillar att gunga
(x) har åkt pulka
( ) har haft bamseplåster på mer än tre tår samtidigt
(/) är höjdrädd
(x) hoppat från ett fönster
( ) vandrat några mil
(x) viskat i någons öra
( ) hånglat med en av samma kön
(x) hamnat på sjukhus
( ) känt dig som ett pappersark
(x) har virkat
(x) har diskat
(x) förlorat någon du älskade
(x) druckit vatten upp&ner
( ) dödat någon
( ) ätit säl
(/) bakat sockerkaka
(x) är kär i någon
(/) velat dö
( ) har/haft converse
(x) känt dig som ett as
(/) lyssnat på samma låt en hel natt
( ) ätit godis istället för att gråta
( ) gjort dig själv illa
(/) skrikit hora/bög till någon
(x) varit full
( ) varit hög
(x) varit ordlös
( ) är kåt
( ) hatar värme
(?) har vunnit i vattenkrig
(x) har skrivit på någons arm
(x) har dissat någon som ringt på din mobil
( ) varit otrogen
(x) har hatat någon som du egentligen älskar
(x) har ångrat dig
(/) varit svartsjuk
(/) har hostat blod
( ) har låtsats att du var en fjäril
(x) älskar någon så att det gör ont
(x) tycker om kladdkaka
(x) har ätit middag med någon du tycker om
(x) tror på det övernaturliga
( ) har hatat dina föräldrar
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) har hatat din kropp och ditt utseende
(x) har spelat gitarr
( ) har spelat nyckelharpa
(x) sjunger/sjungit i duschen
(x) skrikit dig hes av panik
(/) har sett någon dö
(/) har varit med om en katastrof
(x) har vibrerat av nervositet
(x) har skrattat så du grät
(/) gillar gröt
( ) fått för dig att du är bi eller homo men kommit på att du inte är det
(x) haft solen i ögonen med ett leende
(x) tagit någon på röven
( ) slängt porslin i väggen
(x) hatat hela världen
( ) sjungit till håkan hellström med någon du tycker om
( ) tycker att pengar är viktigare än nåt annat
( ) gillar inte då folk frågar dig saker
( ) drömmer ofta mardrömmar
( ) skulle kunna döda för någon
(x) har ett smeknamn
(x) varit mobbad
( ) trampat ihjäl en nyckelpiga
(/) somnat på golvet
(x) blivit kysst av någon som du aldrig trodde skulle kyssa dig
( ) hånglat på tunnelbanan
(/) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat dig framför ett fordon
( ) tågat genom staden med flaggor i skyn
( ) älskar någon som inte vet om det
(x) ramlat och skrikit av smärta
(x) skrapat upp knäna
(?) har en själsfrände
(x) tycker att krig är idiotiskt
(x) tuggat på ett grässtrå
( ) älskat i månljus
(x) varit i en storm
(x) varit nära döden
(x) hållit om en ko
( ) hållit i en orm
( ) varit så full att du inte kunnat gå
( ) tvivlat på din existens
( ) känt att du varit odödlig
( ) skrivit över hundra dikter
( ) varit på darin konsert
( ) kastat din telefon i vattnet
(x) vaknat av att du gråter
(x) känt dig som ett fån
( ) drömt om svarta paraplyn
(x) haft läppstift
(x) har gråtit i någons närvaro
( ) älskar regn
( ) hört cirkus miramar
(x) önskar sig ett liv med en speciell person
( ) har glömt hur det är att vara riktigt liten och svag
(?) är fortfarande riktigt liten och svag innerst inne
( ) har slagit till någon så att personen tappade andan
( ) har sprungit en mil utan uppehåll och storlett hela tiden
(x) har en studsmatta hemma
( ) har aldrig ätit fisk
( ) har sett en film mer än tjugo gånger
( ) har skrattat så att du kissat på dig
( ) odlar skägg i näsan
( ) har en udda fetisch
( ) gillar att städa
(/) har varit lunarnörd
(/) har gråtit av lycka
(/) kan över tre språk
( ) har bra självförtroende
( ) tror att jorden går under snart
(/) tror på gud
( ) älskar med en vibrator varje natt
( ) är en negativ jävel
(/) drömt att du varit död
( ) har aldrig druckit öl
(/) har en fobi
( ) trivs med din kropp
( ) slätar ofta över allvarliga saker
(hoppas int) har taskig andedräkt
( ) har ätit kattmat en gång
(/) är dålig på att säga nej
( ) har sett norrsken
( ) har någon gång känt dödslängtan
( ) brukar peta mig i näsan
(x) avskyr matte
( ) gick ut nian med minst ett IG
(/) tycker om att spela piano
( ) brukar gå runt i mitt rum helt naken
(x) är en dagdrömmare
( ) Har varit på hultsfredsfestivalen
( ) är vegetarian
(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) vet vad kärlek är
(x) hade gosedjur som liten
(x) har varit på LAN
(x) har förlorat en nära vän
( ) diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar
( ) ska flytta så snabbt som möjligt
( ) knarkar alvedon
( ) skriver dikter eller andra texter
( ) är emot abort
( ) äter djur för att jävlas med vegetarianer
( ) köper hänt extra för att det är synd om stackarna som jobbar på byrån
( ) snackar slang för att verka som en allmän idiot
( ) borstar aldrig håret bara för att
( ) har/har haft tandställning
( ) faller nästan alltid för fel personer
( ) tycker om britneys musik fastän du aldrig erkänner det
( ) äter godis på skoltoaletterna
( ) är homosexuell endast på lördagarna
( ) tycker att opera är underbart
( ) lärde mig att räkna jävligt sent
( ) har blivit smittad av någon sorts könssjukdom
(/) gillar hår på bröstet/muskler/kraftiga kroppar
( ) hatar mjölk
( ) vill döda jultomten med en gaffeltruck
( ) har aldrig trott på jultomten
( ) känner dig som ett löv ibland
(/) har haft tungan i någons öra
( ) har cuttat dig i fingret på ett papper och sagt HELVETES KVASTKUK
(x) har klappat ett får och sagt bää
( ) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) vet vad nordkoreas nationalsport är
( ) har sett fler än 20 avsnitt av weebl & bob
( ) ser på family guy
( ) har haft/har en skjorta med guldknappar
( ) har gått/ska gå på bal
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) har snusat
( ) har rökt mer än 1 cigarett
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
( ) hör ett ljud varje gång någon rör i din näsa - ursäkta?
(x) har dansat på scen
( ) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
( ) vet hur det är att vara farligt bräcklig och skör
( ) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någons leende
( ) önskar dig ett bowlingklot på din födelsedag



KRAM !
bara för att jag hade tråkigt !
NU > Gymmet !


dumma tv som inte har något bra att erbjuda ..

kommer ju fan inget intressant i tv:n såhär på morgonen, har bläddrat runt mellan kanalerna om och om igen att nu tror jag bestämt det är dags för mig att hitta på någonting annat. Kanske borde städa klädskåpet som ser ut som om en orkan har besökt det senast, snart är det ju mattider också så kanske jag fixar till det också. Men innan allt detta ska hästarna ha mat, så byebye ! får jag tråkigt skriver jag säkert snart igen. ^^
KRAM !

Godnatt !

Ska krypa ner under täcket med älsklingen nu och kolla nån film som kommer på tv:n just nu. Heter den typ.. transporter 3 ? ^^
iaf, godnatt ! :D
KRAM !

in the end of the day

Det börjar närma sig mot dagens slut om några timmar, snabbt går de här dagarna före skolan nu då snart börjar. Har helt ärligt inte så mycket emot att den börjar snart, blir väl bra att komma igång igen.
Idag har jag som vanligt då skött hästarna , vart och ätit med pappa och syster tillsammans med farmor och farfar. Nu senare gjorde jag lite ugnsäppel, supergott ! och sedan gjorde även syster en kladdkaka, så jag måste nog erkänna att jag känner mig ganska så onyttig idag. :ss Menmen, någongång får man väl vara det också ? (a)

en bild på mig från idag.

och såklart en bild på mina ugnsäppel ! :D <3
KRAM !

nu ska jag hopp i duschen och sedan natta hästarna för att sedan åka iväg till älskling. :)


mini shopping

Då var man hemma igen, har nattat hästarna och nu sitter man och väntar på att älsklingen ska dyka upp. Tänkte lägga upp lite bilder på kläderna jag köpt idag, så här kommer dem :

en "huppari" från H&M
ps. bilden envisades med att ligga sådär så orkade inte tjafsa med den mer. >.<

och en till "huppari " från H&M ^^

rea top från Seppälä

byxor från seppälä,

byxor från Seppälä

skor från seppälä

Inte direkt så att jag diggar Seppälä något speciellt, handlar för det mesta i Vero Moda och H&M elr så. Men det bara råkade sig att jag köpte lite mer därifrån idag :)

KRAM !


dagens planer

är nog att småningom hopp i duschen och göra sig i ordning för att gå på läkarbesök, efter det är jag påväg till stan tillsammans med min mamma och mormor, bland annat för att kanske hitta någon gåva till min lille söta kusin som fyller 1 år och firar i lördag ! :) Steg upp kl:08.00 som vanligt också då och tog ut hästarna, gav mat , mockade o.sv. + att jag nu försöker smörja Röni med sin exemsalva morgon OCH kväll + att hon nu också fått gå med täcke eftersom exemen börjat visa sig lite för mycket, annars är hon i  verkligt fint skick ! Det har många andra också sagt ! :) Vill såklart också fortsätta försöka hålla henne så fin som hon är. :)
Men nu, innan jag hoppar i duschen tror jag att jag ska ta ut min katt Oliver en stund som är helt rastlös här brevid, han var nyss i min famn och kråmade sig, jamar och har sig. Som ni säkert minns har han ju vart på operation och får inte vistas ute utan koppel under en tid.

Hahah, hey btw ! Gissa vad som hände igår ? ! x)
Jo, eftersom vi hade en hund här igår hade vi katterna i ett annat rum i huset så de inte skulle behöva bli nervösa på varandra. Sen hade pappa gått och öppnat ett fönster så mycket att det skulle kunna komma in lite skön luft dit, men katterna hade ju förstås varit så smarta att de hade sluppit åt det fönstret och öppnat det ännu mer fast pappa trodde att han klarade justera fönstret så att det inte ska komma upp mer än så som han lagt det. Så båda katterna var på vift en stund igår, värst var det ju med Oliver som fortfarande har sin *ehem* "fina" tratt runt halsen ifall han skulle råka fastna någonstans + att han ju skulle till veterinären om några timmar. >.< Och grejjen med oliver är, att om han väl sluppit ut brukar han sällan komma tillbaka förrän sent på kvällen/ tidigt på morgonen. Så ehm, jag stack ut med regnrock och gummistövlar för att söka honom i ösregnet, tur som det var hittade jag honom just som jag höll på att ge upp mitt sökande. Men han gick snällt in tillbaka vid min sida och verkade nöjd med sitt äventyr. ^^ :) Vem skulle vilja vara ute frivilligt i ösregn ? Inte Oliver iallafall ! :)

Men nu, ut med Oliver !

hihi, min lilla sjukling ! <3

KRAM !


så var huset hundfritt igen då

Tommy åkte hem igår vid en halv 10 tiden på kvällen så nu finns här ingen hund igen mer. Synd nog, eftersom det var rätt så kul att ha han här. Var ut på tre länkar tillsammans, en lite längre och två lite kortare så motion har man väl iallafall fått, hihi :) Tommy blev en riktig vän till oss alla slutligen, först var han blyg med allihopa, men efter att han började söka skydd hos mig så att jag knappt kune besöka toan ensam började han snart förstå att ingen av de andra i huset heller var något farliga. Han blev från att ha varit en blyg, rädd hund en mycket trevlig, lekfull hund ! :) Tänk så det kan ändra snabbt.
Här kommer en bild på söta Tommy :

visst är han söt ? ;)

KRAM !


första länken

Japp, första länken gjord. Tommy kom in och utforskade försiktigt huset och sedan tog jag och pappa ut honom på en länk, pigg och glad var han då ! :) Som jag sagt tidigare så är ju Tommy aningen blyg så det tar sin tid innan han ger sitt förtroende till någon. Mig som han sett tidigare var det inte lika stort problem med, han har gått efter mig som en svans, sovit brevid mig, väntat på mig då jag gått på toan och tillome viftar på svansen nu då jag talar till honom. Han är alltså inte rädd/osäker på mig iallafall. :) Nu börjar han dessutom bli mer och mer bekant med pappa och syster också, pappa får också klappa honom och vara nära nu vilket ju är jättebra ! ;)
hör av mig senare ! nu , mat !! <3
KRAM  !


väntar på Tommy

Tommy kommer snart hit, siter vid köksbordet och lurar så jag ser då de kommer med honom. ^^
Har förberett med att sätta katterna i kontoret med mat, vatten och sovplats och fixat en vattenkopp till Tommy, troligtvis har de väl med sig matkipporna och sådant annat som behövs. Tommy är alltså en snäll labbis som är påväg hit nu för att bo här idag medans matte och husse åker iväg till västanfjärd till deras goda vänner. :)
Will be nice, har alltid gillat hundar !

dogsitter

KRAM !

Prins & jag

Har nu kommit in med ett leende på läpparna då jag för andra gången i sommar nu suttit upp på Prins och skrittat några varv, samt travat lite med honom. :) Jätteroligt måste jag säga ! Känns så nice att komma frammåt och att vi är igång nu ! För tillfället gäller det bara att få honom att förstå att följa tygeln, stanna, böja , backa o.sv. såntdär simpelt. :)

löslongering, Johanna i bakgrunden.

Jag uppe på ryggen i skritt.

och trav.

kvällens fotograf är.. tamtadamtam taaa MIN PAPPA ! :)
kanske mer bilder nån annan gång !
KRAM !


plockat svamp med mamma

hahah, värst vad alla fått igång dendära kicken med att plocka svamp, jag menar.. why? :'D
Var just ut med mamma en sväng och plockade lite kantareller + att man ju inte kunde låta bli att smaka på alla stoora blåbär man också hittade ! :) Så snart blir det väl svampsås då, inte direkt nånting jag gillar MEN det går ! ;)
Nu ska jag ta mig ut för att mocka stallet och sedan måste jag ta in hästarna eftersom Johanna då snart kommer hit för att hjälpa mig lite med Prins igen ! :)

KRAM !


excited

ser fram emot att få fortsätta med Prins ikväll, Johanna kmr nämligen över idag igen ( hon var igår också).
Jag satt upp på honom igår första gången i sommar, kändes jättenice ! :) Satt ju nog upp förra sommaren också, men typ 2 ggr elr så? Menmen, blir väl samma sak idag igen . :D alltså, vi går frammåt ! Tummen upp till det ! :)

 
KRAM !

gaah, it´s driving me crazy !

Haft huvuvärk i åtminstone 5 dagar nu, vill inte ta tabletter jämt och ständigt då det ändå inte hjälper. Vettefan vad det beror på, kanske beror på nåt i nacken elr så? vet inte alls.. :s störande är det iallafall, oftast brukade jag få det mer mot kvällen, men nu har jag tydligen redan börjat få det under dagen eftersom jag redan nu börjar känna av det. -.-

KRAM !


goodmorning people !

.. elr var det goddag ? ;) Kanske dt låter bättre så eftersom klockan nu redan är 13:17 häer. :)
vaknade vid 7 tiden med Kim som skulle upp för att äta och sedan åka iväg till jobbet, tog ut hästarna vid 8 tiden och stack sedan in för att vila lite igen, sov till typ.. halv 11 med jämna mellanrum som jag vaknade, varför vet jag inte :P
Sedan ringde min arbetsgivare för denhär sommaren upp och kollade om det ännu är okej att jag passar deras hund som kommer imorgon, lilla söta Tommi :) En labbis, aningen blyg och så men otroligt söt !
Ska bli kul att ha den här, först var det tänkt att den skulle vara från imorgon på morgonen här till onsdag morgon, men de hade konstaterat att eftersom gubben i huset ska iväg till nagu följande morgon tidigt på morgon är det bäst att de söker honom redan på kvällen. ^^

Men nu ska jag sluta blogga och göra nåt annat tills jag ska iväg, om en stund då.. vart säger jag inte ;)

KRAM ! have a nice day  ! ★


@ Kims

Sitter med Kim i hans rum, har nyss ätit och nu försöker han övertala alla här på en promenad i svampskogen. Heh, han påstår nämligen att det ska finnas mycket svamp här i närheten så han vill ut för att kolla. Men ingen orkar ju direkt ut till skogen efter att ha ätit, så vi vilar lite nu på maten så KANSKE han får med oss ut sen. :)
Vet inte när senast jag plockade svamp, är inte heller den personen som direkt äter svamp eller tycker om svamp.:P
Men men, får nu se vad det blir utav dethär. ;)
KRAM !

grillning väntar

Sitter hos Kim och väntar på att hans farbro ska ha kollat klart på fotboll uppe i Kimito för att sedan åka iväg till hans farmor där vi ska grilla ikväll. :P
grillning hör helt enkelt bara till då det är sommar,  eller vad tycker ni? :)
Sola, bada , ute och grilla ! ;)
google bild ^^, såhär skulle nog grillen gärna få se ut nångång.. istället för endast ha en massa korvar och biffar och sånt. Gott är det ju med grillade grönsaker ibland också :) Mera sånt ! ;)
KRAM !

vart tog min sol vägen ?

I morse då jag steg upp till hästarna sken solen jättefint, nu är den totalt bortaa ! var är den ? :/
Gillar inte då det är molnigt och tråkigt väder, fattas ba att det börjar regna ännu.. -.-
Ska ut och kolla på gräsplanscupen snart med Kim ett varv, kunde va lika fint väder som igår då jag var ut med Ida tycker jag. Jättekul att träffa sina kaverin, Ida köpte ett hjärtsmycke från marknaden och jag skulle överraska Kim med att köpa en jättefin " Audi " lippis  men tyvärr kom han senare och sa " titta vad jag har fått " och tog upp en likadan som hans mamma hade vart och köpt, så jah.. det blev visst ingen överraskning sen heller. :/ mnmn, kanske han har min i bilen och den andra i användning eller tvärtom, vet inte.. får se hur han gör med det. Hade däremot planerat att ge den till hans födelsedag, men nu måste jag hitta på nåt ännu bättre + lite till då han redan hade en såndäran..
Men men, jag kommer väl på något . :) Nu ska jag ta mig ut till stallet och mocka och sedan slänga mig i duschen för att sedan åka iväg på gräsplanscup, såå .. see yah ! :)

KRAM !

ut med Ida !

ska börja göra mig klar för att köra iväg efter Ida och åka för att kolla lite på ömarknaden ! :)
Hör av mig senare !

KRAM !

En supergod yoghurt !

Tummen upp måste jag bara sätta till youhurten Grego ! Så otroligt god, iallafall enligt mitt tycke !
Tycker verkligen den är värd att smaka på, äter den typ varje morgon hos älsklingen. Det är nog början på en bra dag ! :)

KRAM !

be what you want, but be a friend

sitter i soffan och myser framför tv:n, kom hem närmare 8 från Kims, slängde ut hästarna och somnade efter det på soffan och sov till halv 12 kanske ? (a)
Sitter och försöker klura ut vad man ska hitta på idag, men nog hittar man väl på ngt, förr eller senare.. :) Ikväll kmr iallafall Kim hit som vanligt, får se vad man hittar på då också. :)
Igår var Johanna hit för 3:e gången och hjälpte mig med Prins lite igen då, har kanske inte berättat så mycket angående hur det har gått. Men kan berätta att första gången gick det inte så jättebra, eftersom han stack från handen och försökte även sticka två gånger efter det, vi bestämde oss för att vi inte sitter upp förrän han beter sig och slutar sticka. Vi fixade en "ring" på ca 10 x 10 m som man kan longera och hålla på med honom inne i, där slipper han inte att sticka hur som helst heller + att man vågar gå på mera med honom, däremot varnade han med att sparka första gången han var där och testade en del, men igår gick allt jättebra. :) Så om det går lika bra i söndag sitter jag upp på honom då ! ;) Hoppas verkligen han beter sig ^^

KRAM !
have a nice day !

try your name in japanese


 A= ka
 B= tu
 C= mi
 D= te
 E= ku
 F=lu
 G= ji
 H= ri
 I= ki
 J= zu
 K= me
 L= ta
 M= rin
 N= to
 O= mo
 P= no
Q= ke
 R= shi
 S= ari
 T= chi
 U= do
 V= ru
 W= mei
 X= na
 Y= fu
 Z= zi

Hahah, mitt blev  Rikukiteki :'))
Vad är ert ?

KRAM !

ハイディ

fuuck

vaknade föressten utan min nenäkoru i morse ( nässmycke ).. :( hittar faen inte den, tur hade jag mitt gamla kvar, men ska väl kanske ta mig upp till byn något varv och kolla på nya. Fick ju som tur presentkort till guldsmedsaffären till födis. Tänk vad bra timeat ! ;)
KRAM

matlagning på G

sitter i köket och vaktar maten som håller på att koka som bäst, blir visst makaroner med korvsås idag. Pappa åkte och hjälpte någon med någon dörr så det blev jag som står för maten idag också. ^^
Men men, bra tycks det ju gå iallafall.. iallafall tills vidare, nu ska jag försöka få syster att komma och duka ! (a)

KRAM !

Header

fixade ihop en ny header, blev trött på den gamla. x)
Så, vad tycker ni ? Bättre / sämre ?
Kommentera ! :)

KRAM !

pics

här kommer några få bilder igen.
¨





KRAM !

Muffins

Fick för mig att baka nu igen, så det blev choklad muffins med hallon glasyr.

det gröna ovanpå är lime.

Helt gott faktigst ! :)
KRAM !


Lillys present !

Uuh, kolla in vad jag hittade i min postlåda ! :o
Fick present av Lilly, förstår inte hur man vill slösa bort sina pengar på MEJ ! :s Tusen tack, jättesöta du !
Paketet innehöll :

- klänning från H&M
- Haribo godis
- två armband
- 6 par örhängen !


Huhhuh ja, det var en hel del det ja ! Så snällt ! <3 tack , tack !
KRAM !


vart till frissan

Kom hem med Kim i morse samtidigt som han skulle på jobb, tog ut hästarna, mockade och begav mig iväg till frissan. Klippte och färgade håret + färgade ögonbrynen.
Brunett  ? Ja :)

Ser ut att skifta lite konstigt i det ljuser jag fotade dethär fotot i. Men det är nog rätt så mörkt.

KRAM !


dagens program

Har varit : stiga upp till ponnyna, slänga ut dem och ge mat till dem samt mocka stallet då. Gått ut med Oliver, vår stackars lilla sjukling som måste gå i koppel nu under tiden såret läker, Ida kom och hämtade sin saknade necessär och jag fick tillbaks min minnepinne ;) Efter det kom två små flickor och undrade med ridmöjligheter så snart kommer väl en av dem hit för att rida en liten sväng, men innan det var hovslagaren här och skodde Röni samt avverkade Mårran och Prins. :) Nu ska jag börja ta mig ut för att ta emot Saga som kommer och rida.
KRAM !

trying to learn me how to drink

Har alltid varit dålig på att dricka tillräckligt mycket vatten om dagen, så nu har jag denna sommar försökt ta mig i kragen och fyllt vattenflaska efter vattenflaska och bara pinat i mig. Har dessutom tillsatt lite citronsaft så det ska smaka bättre, då sjunker det också lättare. :) + att citron är ju full med c vitamin, så det är väl bara bra :) Idag har jag fått i mig lite på en och en halv liter vatten. Men människan behöver väl kring 2-3 liter om dagen så det är fortfarande lite för lite.. men men, almost there ! ;)
en negativ sak med detta, det är nog att man måste kissa typ en gång i halvtimmen . x)

KRAM !

Vår lilla sjukling

stackars lille Oliver har vart på operation, så just nu ser han ut såhär .

Var en fettvävnad/böld som satt sig på nedre delen av magen som var tvungen att opereras bort, troligtvis av att han stött sig på något underligt vis. Men det ska nog bli bättre. :)
KRAM !

Mammas och pappas presenter

Eftersom jag fyllt år skulle jag ju också få present av mamsen och papsen, så de bestämde att vi skulle åka in till Börjes tingsryd ( en hästaffär) ca. 1 h från oss för att kolla in lite av vad jag kunde behöva. Så det gjorde vi alltså i lördags, blev ett inköp som ser ut såhär :

ett par nya islandshästridbyxor

ett träns till Prins

och så ett extra pannband man kan lägga in på tränset, kronan tyckte vi skulle passa eftersom det då är " Prins " träns ! haha ;)


KRAM !


btw !

Vet ni vad ?!´
Bara måste berätta x') , var faktigst och FISKADE igår !
Däremot blev det inte så mycket fisk , hahah (a) Fick inte en ända.. Var med älsklingen och hans mam och pap, ända som fick napp var hans mamma, alltså har man ingen vidare fiskelycka. ^^
Munter blev man också då man senare läste på fb om en som fått 10 abborrar och 4 gäddor samma kväll, fast inte på samma  ställe då men.. ^^ hahah , men äh.. jag bryr mig ändå inte om fisk :D Se det positivt !
Kul var det iallafall. x)

KRAM !

Ännu en sak !

SVAR TILL EMILIA FRÅN INLÄGGET "konfirmation" :

Nej, jag konfirmerades inte ! Det var min pojkvän, Kims kusin ! ;D

 


Pictures

glömde visa upp lite bilder från då jag var till det stallet där jag red förut och fotade Herkules med Janica. :) Tänkte lägga upp lite bilder nu istället !
















Det får räcka för denhär gången, nu ska jag ta mig ut och göra något skoj ! :)

KRAM !


Saknar någon ?


Blev kvar en sånhäran efter tjejkvällen i helgen, någon som saknar kanske ?
KRAM !

konfirmation

Igår var jag på konfirmation til Ekenäs, det var nämligen Kims kusin Lindas tur nu. :)
Först var det program i kyrkan som vanligt och efter det åkte vi till Seafront och åt lite gott tillsammans med alla andra från släkten. :) Kan väl inte annat säga än grattis till alla konfirmerade !

KRAM

feel so free

japp, första dagen på sommarlovet som jag har LEDIGT ! tänka sig, och sommarlovet som snart är slut.. :/
Fast egentligen känns det inte såå hemskt att det snart är skola igen, där finns ju alla vänner och så.. :)
Men ska nog försöka ta vara på denhär tiden och hitta på nåt kul ännu.
Det var en grej jag glömde räkna ut bland med presenterna föressten ! Fick pengar av farmor + after eight och mormor gav även ett presentkort för färg och klipp till frissan ;)
Här fortsätter presenterna, flickorna hämtade också en del i helgen ! Så jävla snällt fast de inte alls skulle ha behövt :o Här är vad jag fick :

Body lotion +  ansiktsmask av Cessan !


ELLE tidning + Geisha av Ida !


Örhängen av Vickan !


Söt tavla av Janica !


Två armband av CD !

TUSEN TACK FÖR ALLA FINA PRESENTER ! :D

KRAM !


RSS 2.0