Glad midsommar !

Hoppas alla får en fin midsommar ! Såhär såg min gårdag ut i bilder, i väntan på midsommaren ;) hihi ! Gud så gott det var ! ♥




ikväll blir det Kasnäs med vännerna ! :) Men först, god mat ! ;)
-kram  !

thanks to apple

Måste säga en sak, vet inte om ni håller med men.. visst är det så att musiken underlättar typ allt ?
Själv tycker jag det är jättebra med musik i öronen , så denhär bär jag med mig på jobbet nu också och vet ni vad ? Jobbet känns som mycket snabbare ! :D

tack till denna söta Ipod ↓

Jaa, alltså de e en sånhäran ja har med mig varje dag då ;'))

btw, Imorgon är sista jobbdagen så e de lite ledigt igen, midsommar på fredag ! Wuppiduu ! :)
Nu ska jag sova så ja orkar , somnade redan idag då jag satt ute i solstolen en stund.. hahah ! sov en timme ute i solen :')) skönt ! men nu..  Godnatt  !
-kram !

tack Röni

haha , sådär jätte mumsigt då man är ute och nattar hästarna. Då man minst anar det kommer Röni med sin jätte .. *ehem* mumsiga mule och " RÅKAR " nudda mig i sidan med den. Man blir ju helt grötiger själv :'))

Äh, Röni e ändå min gulle ;) ♥

Love you once,
Love you still,
Always have,
Always will ! ♥

-kram !

parfym

Fick en riktigt fin parfym här om dagen, tusen tack till den ! :)
Doftar jättegott , någon annan som gillar denna ? :)

-kram

jobb

Som ni säkert märker är jag lite dålig för tillfället att uppdatera bloggen lite nu och då, okej inte helt usel.. men jag har inte lika mycket tid för det just nu som förut.  Jobbar ju på dagarna och så är man ganska trött när man kommer hem så man tar det gärna lugnt vissa dagar. Men här är jag nu alltså !
Idag har jag städat ett hus, målat och klippt häck , heelt okej ! bara att jag hamna va 20 min övertid då jag envisades med att få häcken klar eftersom en bil senare skulle köra förbi där utan att bli ripad av alla kvistar som stod ut från häcken . Men nu är det alltså gjort. :)

får se lite vad man hittar på, om man alls orkar göra så mycket. :P haha .

-kram !

Kayn

Sötnöt  ! ♥




-kram !

we don´t wanna sleep tonight

Kom hem typ 03:15 inatt , varit ute och härjat lite med kusin och nå andra människor :') haha , det var helt kul faktigst ! Träffade en hel del nya människor också ! Först runda vi ba lite i kimito, sen åkte vi ner till bruke, träffade Victoria bland annat .. där var typ nån hemmafest, nå ekenässhack också hit och dit. :) Helt nice va de nog ! Lite flumm hit och dit ! :D


Nu e ba nästa fråga... VAD händer ikv? :o :D
-kram !


solig sommardag

Imorse var det ännu lite mulet och så, men oj så solen har skinit upp ! Allt är så fint ! synd bara att man jobbar och inte bara kan chilla och NJUTA av det fina vädret, okej jag passade ju ändå på att åka på zumba då jag slutade jobbet ( som vi nu har utomhus ) + att jag t.o.m fick med mamma på en ridtur :') hihih !

Imorgon är det fredag ! häärligt ! ♥ vet bara inte exakt vad jag ska göra.. ännu . Får se, time will tell :)

-kram  !

GoKarting !

Yahh ! haft skitkul med kusin vitamin ! Nämligen varit på Gokart :) Jimmy och jag körde runt på banan med storsmilet på :') hihih ! jättenice ! det gör vi om  ! :D
Jimmy måddes ta bild på mig, haha ^^
-kram  !


like a sis

Pratat rätt länge i telefon med Julieth, en vän jag pratar om väldigt mycket med. Denhär ggn var det också en hel del nytt att prata om, huhuh. Men fint att ha såna vänner, tummen upp för dem ! :)
Kan nog prata om typ allt med henne , har också många andra fina vänner jag kan prata med såklart. Men med denhär tanten pratas det lite annat också, hihi *fniss* :)

nu ska ja sova, e trött.. jobb imorgon igen. Godnatt ! :)
-kram !

första arbetsdagen

Hade min första arbetsdag idag, tungt men det gick väl helt okej. Efter det kom jag hem, satt ner en stund och åkte iväg på Zumba, sen kom lilla Saga hit med sin storesyster så for vi ut me hästarna en sväng. Har varit mycket program idag, imorgon blir det antagligen en lite kortare arbetsdag och bilskola, sen får vi se vad jag orkar med. Kanske tar ut Prins iallafall . :)

-kram !

bilder från popkalaset




Shacke man åkte till popkalaset med ! Gossarna Jimmy, Kim 1 och Kim 2 . :') haha !

Julieth, Jag, Pump & Ida

:D

Ida va glad över sin ballong :D

Oskar, Ida , Julieth & Pump :)

Eric Amarillo

Ida & Hanna ! :)

Pump, Jullan , Jag & Ida :)

The Pusher ! bra som fan  ! :D

Oskar & Ida !

var en jättenice dag med en massa nice shack  ! :D
-kram !




popkalas !

Helgen har varit riktigt rolig faktigst ! Umgåtts med vänner, varit på popkalas, ridit etc  ! Jättenice  !:)
Fanns en massa fina artister på popkalaset också, men vetni.. bilder kommer upp senare. Hinner inte nu så ^^

-kram !


sleep well !

Nu ska ja dra täcket över mig och börja sova :)

Imorgon är det en ny dag igen att ta itu med, ska hålla ridlektion igen kl 14. Sen får man se vad man hittar på :)
-kram !




varit ute och nöjesåkt med kusin

Jaa.. eller som vi säger , ute och " runda " :)
O nu ska ja bara berätta en sak för er, min kusin är absolut en av de mest underbaraste människorna på jorden ! Han är super viktig för mig och finns alltid där och lyssnar, tröstar och försöker hjälpa så långt det bara går.
Vi kan prata om allt med varandra och finns alltid där för varandra, det kallar jag äkta vänskap !
Vi har känt varandra sen riktigt små, har gjort en massa skojjia saker som vi bland annat pratade en hel del om idag :') hahah, minnen .. :D Men ja, iallafall. Denhär gossen blir man alltid på gott humör av !

tihih, han lärde sig dessutom att leda en häst idag.. woow ! :'D haha, nästa gång ska han upp på ryggen ! ;)
-kram !

teckning av lilla Saga

Kolla vad fin teckning jag fick igår förresten ! Lilla söta Saga hade ritat den till mig :')
Hihi, ser ni vem det föreställer ? ^^

haha, det ska iallafall föreställa mig och Prins :')
-kram !

next




Oh yees,  nu ska jag ut i solen igen och zumba lite ! :D
-kram  !

ridlektion

Så var andra ridlektionen gjord för idag ^^
Var först en stund på plan och övade lite grejjer med lilla Elin, Mårran ville testa en hel del men till slut gick det nog helt okej faktigst. Sen gick vi ut också en stund :)  hihi !


Duktig är hon, och kolla hur söta dom är tillsammans ! :D
-kram !

Sommar & sol ! i love it !

Alltså ja bara måste säga dethär, jag vet att jag säkert sagt det ett x antal gånger förut.. men , jag ba älskar sommaren när solen lyser och det e varmt ute ! :D

Höll ridlektion igen i morse halv 10 för lilla Saga  , nu ska ja ut och hålla följande för lilla Elin! :)

Kayn gillar också sommar och fint väder ! ;) hihi  !
-kram !

Årets grönbete

Dags för hästarna att få springa på de det gröna ! Glada blev de iallafall , men endast Mårran orkade springa ^^ Haha, de andra var allt för glupska att de bara koncentrerade sig på att äta. :P










-kram  !



överlevde !

haha, nu har jag varit och kört inne i stan då också. Stressigt, mycket att se på och följa med lite här och där.. MEN man lär ju sig. :) Helt kul var det nog . :)

Jaa o som ni ser överlevde jag ^^haha  !:)
-kram  !

bilskola

Ska snart åka iväg till bilskolan, ska ut och köra lite. Får ba hoppas det går någorlunda bra , haha ! :)
Hade tidigare lektion för Saga idag, bra gick det. Antagligen kommer hon nångång här i veckan igen. Ska placera in lilla Elin någonstans också. :) 
Men nu > bilskolan ! tjingeling ! wish me luck ! ^^ 

-kram !

zumba i solen !

Hade zumba ute idag, såå skönt !  Mycket bättre luft och allt , man skulle orka så mycket mer ! Lovely ! :D
Torsdag igen ! ♥
men nu ska ja ta och kryp ner under täcket ! Godnatt !
-kram !


Tråk väder

Tråkväder idag *snyft* , ba molnigt och tråkigt :/ varför kan inte ba solen skina och va varmt ? Älskar ju sommaren och tycker det kan passa på att va soligt och fint nu så länge jag är ledig och inte jobbar ! Det får gärna va lite svalare sen då jag jobbar, för då orkar man inte jobba så mycket om det är en riktig hetta. :s

Nåja, ska iallafall hitta på och göra något . Grannen ringde nyss och undrade om hans barnbarn får komma och rida lite, passar fint för mig så hon kommer väl om ca. en timme. :)

-kram !

sad finger

Kom från läkaren för en stund sedan, länge tog det.. hade tid 08:20, kom ut från hälsostationen lite före 10 ?
nåja, tycks inte va lunginflammation eller något annat destu allvarligare iallafall så det är ju bra. Fick hostmedicin som mamma ska ta ut då hon slutar jobbet, får hoppas att det hjälper hostan lite.

Var tvungen att ta ett blodprov också, i fingret ! Någon annan än jag som hatar det ?! :s

-kram !

feel free

Oh yes ! Nu har sommarlovet börjat, känns så nice ! Kan göra vad man vill i sin egen takt utan stress eller andra uppgifter som väntar ! Trots att jobbet ju börjar nästa vecka, det stör mig inte.. Jag lever i nuet, och just nu känns allting bra. :)

Nu ska jag åka iväg till min fammo o faffa ! Mosh ! :)
-kram !

älska sommaren !

Ska riktigt ta och njuta av den kommande veckan nu, veckan därefter börjar jag jobba så jag ska passa på att ta det riktigt lugnt och bara göra vad jag vill nu ! Det behöver jag ! :)

-kram !

muffins !

Gjorde lite muffins igen då, såhär ser de ut denhär gången :')) hihi ^^


-kram !

hahah ! Girl just wanna have fun, right ?

haha, var ut och körde lite förra veckan med Ida och Julieth. Ida hade lagt in några riktigt fina bilder på sin blogg, kolla in ! haha ! :'D

Man ser fan så nöjd ut vid ratten också ! hahah :'D Ser nästan ut att njuuta, skumpig terräng i skogen , klart man njuter ? :'D hah  ! Jaa, och Ida och Julieth ba hoppade runt i bilen som bilen guppade av den skumpiga terrängen ! :')))  Men kul hade vi ! ojoj ! det gör vi om ! :D ♥
-kram !

what to do?

Jaa, vad ska man riktigt hitta på egentligen ? är trött samtidigt som jag så skulle vilja hitta på något roligt idag ! Det hör ju till att man firar sommarlovet , eller hur? Ska man sitta hemma då? Ja tydligen ser det ut så nu.. jag vet inte jag inte. Här sitter jag iallafall och tråkar, får se vad kvällen för med sig.. om man bara ligger hemma och tråkar eller om man hittar på nåt någorlunda  kul .

we´ll see.. time will tell.
-kram  !

sommarlov !




Såhär såg årets avslutningsklänning ut för mig ^^ Inte så bra bilder, ja vet.. fint med stökiga rummet i bakgrunden också *fniss* men äh, får duga.. de e ju klänningen ni ska se på, inte mitt rum ! o dessutom regnade det ute så där vill man inte stå + att de e tråkigt med regniga foton. :P
 
Nu är alltså skolavslutningen över och ikväll skulle man ju borda hitta på nåt skoj för att fira sommarlovet eller så, men fan då det inte händer något här ! -.- Jättenice, eller hur ? näe, verkligen inte.
Får nu se vad man gör, kanske ba blir hemmakväll .. man vet aldrig. Om inte någon kommer me något bra förslag snart alltså.
Var på Lillys student också och fick äta god smörgåskaaka samt jordgubbskaka m.m. Jättegott , och trevligt var det ! :) Nu får man bara hoppas på att det är min tur nästa år ! ;)

-kram  !


livet ler, iallafall för stunden !

Har varit ut och ridit tillsammans med lilla Ida, hihi ! Kiva va de också, hon visa dessutom en ny väg ti mej ! :o Like !
Aja,min kära kusin tog bilder. :)




Efter det blev det lite grillmat som mamma och pappa hade gjort här hemma, sen ut och åka runt och flummas. Om talspråket " ett gott skratt förlänger livet " stämmer, ja då har jag nog fått lov att leva några år till än tidigare ! :') huhuh , tack för allt ! ♥

-kram  !

RSS 2.0