kemiläxa

 Sände just iväg ett mail till min lärare på alla svar jag svarat på i ett par uppgifter. Hann dock inte med alla, men man kan väl hoppas att det påverkar lite positivt iallafall för det jag nu har där. Han sa att det inte sdpelade någon roll, han ville bara se hur mycket och vad vi skrivit och hur vi uppfattar frågorna och hur vi svarar. Hade typ ändå bara två uppgifter kvar. Nu ska jag ut och natta hästarna och sedan måste jag börja läsa lite på fysik.

KRAM

Godkänd

Jiihaa, fick just ut mina två skrivna prov från Brusaby angående hästskötarkursen. Godkänd i båda, surprise ! Hahh, nee inte direkt någon överraskning eftersom jag kände på mig att det gick bra och jag kunde det.  Dessutom gick det jättebra i båda proven sådär då man ser på poäng och så. :) Får se lite hur det blir med att fortsätta i det nästa år, men jag har ju hela sommaren på mig att fundera så det är ju lungt :D Jag hinner fundera, men så som det känns nu så känns det helt okej faktigst och jag tror faktigst att jag skulle orka ett år till. Dessutom är det ju bra för mig själv att kunna lite och repetera saker. :)

KRAM

talking about countries

Sitter i skolan på enkkalektion, går igenom olika länder/städer i engelskan som vi gjort arbete om. Själv ska jag presentera om Hawaii, men det tänkte jag nog inte riktigt göra idag eftersom det är lite på hälft med det ännu, min orsak kommer däremot vara att jag har arbetet på en minnepinne och jag tyvärr glömt minnepinnen hemma (a).  Men det finns ju som tur andra som är redo att presentera idag. :)
Samtidigt som jag lyssnar på alla presentationer känner jag sakta hur jag mer och mer längtar efter att få resa någonstans. Satt hos frissan i helgen och snackade om resor  också, hon gav förslag om att resa billigt till Budapest eller Gdansk eftersom hon själv gjort dt en gång tillsammans med hennes pojkvän. Skulle va helt jättekul ju, men tror inte jag får Kim medlockad ännu, tyvärr.. För honom känns det som om dt var nyligen han reste till Kanarieöarna med klassen, så jag får väl vänta en tid ännu innan jag får sällskap någonstans. ^^
Men typ att åka till Hawaii, Barcelona, Miami eller nåt sånt skulle man ju inte direkt tacka nej till. :)

KRAM

Ps. någon som har nåt förslag på ett fint resemål ? :)

fooda

haft fysiklektion nu, ska väl gå och fooda lite nu ( äta) . ;)
typ suttit och chattat eller vart på fb hela timmen, provet kommer alltså gå " jättebra" >.< Förstår inte så mycket, måste väl tvinga mig att öppna boken lite idag. 
Men nu > ÄTA ! :)

KRAM


Godnatt


hihi, sov sött ^^

KRAM !

förlovningsmiddag

Kom hem, gjorde mig i ordning och stack sedan genast på förlovningsmiddag med familjen och Kim :) Min farbrors förlovning, fick jättegod mat också! Dessutom var efterrätten jättegod den med, var typ vitchoklad-mousse med jordgubbskräm ovanpå ? :)
Sedan var det hem och vidare till mormor och träffa söta kusin vitamin <3
Efter det tog jag ut Röni ett varv för att skritta av henne lite från gårdagen då jag faktigst råkade tappa bort mig aningen och ridturen blev nästan timme längre än planerat. Var ute typ 1,5-2 h  :P
Ska väl börja hopp i duschen nu tror jag och sedan så småningom börja söka mig till sängs för att orka stiga upp imorgon igen. Sista skolveckan, here I come ! :D


KRAM


Manchester United vs. FC Barcelona

kollar fotboll med Kim, fast tjaa.. hänger väl inte egentligen med så jätte mycket x') hahah, önskar jag hade öronproppar bara. Man får ju va livrädd för om det kommer flera mål så som Kim skriker. Hjärta hoppar bara ! Nästa gång, jag lovar ! kommer jag ha öronproppar med !
Vem tror ni vinner ? Jag vågar väl inte annat än hejja på Barcelona, annars blir nog Kim arg. Tihi (a)
Bye, (bloggar imrn om jag inte fått hjärtattack av Kims höga ljud) ;)

firandet fortsätter

hahah, idag var det Kenneths tur då. Han fyllde år igår så vi är påväg och äta ikväll med honom, jag , kim, fille och kanske sulle :) Men innan det har jag en ridlektion att sköta, och innan det ska jag mocka stallet . Bäst att göra det nu, bye ! :D

KRAM

efter regn kommer sol

Yess, solen börjar kika fram ! regnade ju typ hela dagen igår så jag blev jätteglad då jag såg att solen började våga kika fram lite ! hihi :'D
Älskar solen, tummen upp för sommar och sol ! :)


KRAM

firat födelsedag idag

Har varit ut och äta med Kim och hans familj + hans farmor, åt på  Portside. Helt gott faktigst ! :)
Hans mamma fyllde 50 så vi var därför ute och firade henne, en stor blomma fick hon av oss också ! :)
Ska väl börja gå och sova nu, Kim är här och vi börjar båda bli lite trötta så. Sov gott allihopa, godnatt !

KRAM

Ny header

Kommentera gärna vad ni tycker om den. Tänkte att det kanske vore bättre med en lite somrigare header nu då det ändå blir sommar istället för att ha en så vintrig header, tycker inte ni? ;)
Den blev nu som den blev, men den duger väl för en tid igen. Hihi . :)

Idag har jag:

- Varit i skolan
- snackat med läraren O.o
- Mockat etc.
- haft hovslagaren hit

och jaa, så har ungefär min dag sett ut idag. :P sådär kort.
Men funderade nog på att börja söka mig till sängs, börjar bli trött. Skönt så har man sovmorgon imorgon så jag behöver först vara 10.30 i skolan. ♥

Kommer antagligen ha rätt så mycket att grejja med i helgen så kan hända att jag inte hinner blogga så mycket, som vanligt. 

Helgens program ser ut såhär:

Fredag - ridlektion till Jenni från 17.00>18.00, sedan > off to Kim och fira hans kära mor som fyller år. :)
Lördag - frissa kl. 10.00, antagligen byta rent i burarna hemma (marsvin & kaniner).
Söndag - förlovningskaffe med familjen .

Dessutom borde jag också planera in Röni någonstans! :) Min gulliga Röni ♥
Men nu, Godnatt !

KRAM !


Huh

*puust*
Då var två prov skrivna igen då. Har skrivit finskaprov samt brusa provet i hästskötarkursen. Finskan gick nu som det gick, men känner på mig att det nog inte gick något vidare alls. Suttit och tentat in alla finska ord riktigt ordentligt också så jag kunde dem till 97,95 % och så behövde jag inte enns så många av dem. Dessutom fanns det en massa meningar ur ett stycke jag fattat noll av, men äh.. vad kan man göra. Får barav vänta och se och hoppas att jag iallafall är godkänd, det är huvudsaken.
Brusaprovet gick nog riktigt bra kände jag på mig, kunde allt förutom att förklara en liten grej som jag senare kom på att var helt busenkelt, men då man inte tänker tillräckligt utan stressar vidare bara så.. -.-
Fick också ut engelska och kemi provet idag, trodde kemin hade skitit på sig totalt men det gick bättre än jag trodde och är nöjd med resultatet. Engelskan var också helt bra.

Hatar matten, fick igår höra på mina "jättefina" resultat högt i klassen utan att jag  gett lov till  läraren om att hon enns skulle få avslöja några resultat. -.- Senare kom hon desstom och klagade över att jag inte räknat något på dendär lektionen fast jag visst hade räknat en massa, hon blev visst ganska tyst då jag visade henne hur mycket jag egentligen räknat. Orättvis typ måste jag säga. Känns abbsålut som om hon har något emot mig trots att jag aldrig gjort henne något illa eller varit uppkäftig eller något mot henne. Fattar inte. Kommer garanterat ta upp det med någon här ännu, alla ska fan behandlas rättvist.

Men nu ska jag kila vidare, Kim hämtar mig från skolan nu då han slutar jobbet, sen blir det hem en sväng och sedan vidare mot bruke för att kolla på fotbollsmatch..

KRAM:

sneaky O.o

Blev tydligen utan lärare till vår lektion = ingen lektion > chill på byn.
Dessutom har ingen vikarie ordnats, lika bra att sticka då man väl har chansen.
Däremot slipper jag inte hem från skolan tidigare eftersom jag åkte med mamma i morse och tänkte inte hem i regnet. Bara att vänta .. *suck*
Har skrivit engelska provet förra lektionen också, får se hur det går. Trodde vi skulle få ut våra kemiprov idag, men tydligen inte då.
Äh, skit i allt ! nu drar jag ! :D moshning !

KRAM !

legat ute i solen

Legat ute i solen och stekt lite med min älskade engelska bok, hatar provperioder. Som tur är det inte länge kvar mer, min arbetsgivare hörde dessutom av sig igår angående jobbet. Ska första dagen på jobb den 2:a juni, då är vi lediga från skolan. :)



tihi, min arm ser ut att va helt.. usch ! :'D Ignorera !

KRAM

helgen

Dålig på att blogga då jag är ledig, så därför får jag ta och berätta allt lite på efterhand. Men iallafall, igår for jag till älsklingen övernatt. Då jag väl kom dit var också Kenneth där, vi pratade lite och kom sedan överrens om att vi skulle åka ut och äta. Vi åkte sedan alltså jag, kim, kenneth och Fille ut för att äta lite. :)
Men innan det åkte jag och Kim till en strand nära honom och fotade hans bil lite och så, men såklart ville jag ju passa på att ta foton på lite annat också, hihi ! :)
Sedan åkte vi och åt tillsammans med de andra, senare träffade jag även Victoria :D
Här är btw lite bilder från gårdagen :




ganska fin svan, hihi ;)

sommarbild



Kim fotade mig


och så fick jag Kim övertalad till en bild med mig på samma gång :)

KRAM !


hemmakväll med Kim och syster

sitter hemma framför tv:n med syster och Kim. Ska väl snart kolla Fast and the furious 5 med Kim.
Mamma och pappa har åkt iväg på bordsfest till ekenäs så man har huset för sig själv, heheh. Även passat på att äta lite gott. ^^
Dessutom har vi allihopa vågat oss på att simma lite i poolen idag, hihi ! ;)
nu > fast five


 
KRAM

school

Sitter i skolan, just haft första lektionen musik. :) Alltid nice att börja med musik på morgonen, iallafall tkr jag det ! ;) Faast, tja.. vi sjöng typ samma sång om o om igen, blev kanske lite för mycket av just den sången. Musiklektionerna är nog också de enda lektionerna som går rätt så snabbt även fast de egentligen är lika långa som de andra lektionerna. Känns som om typ de flesta andra lektionerna bara är att slösa viktig tid.
Nu sägs det ju dessutom att världen ska gå under den 21:a, tänk om jag dör snart ? Då måste man ju göra något annat än att sitta på tråkiga lektioner, eller ? hah, skojja. Tro inte att jag nu tror på att världen går under den 21:a. Just kidding. ;D  Nu börjar min lektion , bye !


'

KRAM


wanna have summer now !


Längtar efter att få doppa tårna i vattnet, gå barfota längs strandkanten, hänga med vännerna på en glass ute på byn och bara få chilla. Dessutom är det i sommar jag börjar jobba = då får jag pengar. :)
All inspiration till att enns försöka få bra i skolan börjar snart ta slut och man har endast lust för att ta sig ut i solen och ligga i gräset med en mp3 och lyssna på härlig musik. Gaah, får nå fel snart.
Borde dessutom fixa en ny header, ja menar.. dendär har ju vinter bakgrund, passar ju inte. ;)
Men får se när jag ger mig tid åt det. Ska snart iväg till brusa på hästkursen snart också, sen hem och eventuellt ta mig ut på en ridtur. Hoppas jag ger mig tid till det iallafall, sen måste jag försöka orka med att kolla igenom lite matte också, fuuuckk..
Men nu ska jag gå, hejs ^^


KRAM


Vafan ?

Läste nyss på aftonbladet om att några finnar inte slapp in på baren i stockholm tack vare guldet finnarna tog i ishockey VM ?! Vafan är det för sätt ? avundsjuka eller ? :s
Hohho..

KRAM


jajjaa

då var det fysiklektion då.. Tråkigt och förstår inte så mycket, fast det kanske beror på att jag inte har nåt intresse för att över huvudtaget lära mig något just nu. Känns som om hela världen är full av konstiga krumelurer. 

KRAM


Godnatt !

Ska ta och söka mig till sängs nu, har sovit på tok för litet den senaste natten. Kanske beror på att inte Kim är med och skyddar mig mot alla dumma monster som finns under sängen ..? hahah ;) Tänk nu om man fan skulle möta ett gäng talande mucklor under sängen , eller ngt ? mahah x')
Nej nu spårar det ut, nu börjar det dessutom synas att jag sovit för lite. Godnatt på er ! :D



KRAM

Söta gamlingar

hahah, en grej jag glömt att berätta. Men jag och Jullan gjorde faktigst en god gärning här en dag, det var.. typ.. i fredagst ? x)
Iallafall, vi var och tankade och i automaten mittemot stod en gammal gubbe som verkade ha lite problem med att tanka. Han frågade sedan snällt om vi kunde hjälpa honom vilket vi då gjorde, hihi ! Tacksam var han också ! Gamlingar kan vara så söta ibland :D


Hihi

KRAMIS ! ;)

 

 


Sa jag skulle blogga ..

och det tänker jag göra också ! Så nu gör jag det då. Min uppdatering har varit aaalldeles för slö. 
Kim åkte nyss hem igen efter att ha varit här och hjälpt mig lite med matten eftersom jag har matteprov i fredag, tyvärr. Kan helt ärligt säga att jag är helt ussel på matte, abbsålut inte min grej! :s Nej men ! vad snackar jag om ?! Jag är ju helt proffs på matte och jag ÄLSKAR matte ! ;) hahah..or not .
Alltså tro mig inte nu, jag ÄR verkligen dålig på det.

fick inte serien att synas så bra , menn iallafall..  så känner jag mig som oftast.

Hahhah. :)

 

KRAM
















dålig uppdatering

fy på mj. ska försöka hinna med något inlägg idag ännu, helgen gick åt till att läsa på prov och festa lite. Har kollat på ishockey VM också, och som säkert många vet så vann finnarna ! wohoo ! :D satt uppe och stressade igår hela kvällen med en modda bokrapport som ska in i dag och försökte även komma på ngt att berätta om på finska till lektionen idag. Ordnade sig som tur till slut, men satt typ uppe till 12 halv 1. :s Jag är alltså väldigt trött idag. :P men nu ska jag hänga med lite på lektion x) fysik, jätte intressant .... inte. :p   KRAM ! 

> dejta sängen

Ska gå och lägga mig nu, börjar bli sjuk.. igen -.- Typiskt mig, råkar alltid ut för det.
Dessutom har jag haft huvudvärk hela dan .. varit i skolan, sen direkt till Brusa på hästkurs. Lärde oss att genomföra en fullständig visitering av häst o så, + att göra olika bandage (elr va dt nu heter ^^). 
Sen va de hem, åt nåt smått och stack sedan ut på en ridtur med min underbara Röni :) Skönt var det, jobbade först lite på plan en halvtimme och gick sedan ut i terrängen en stund. Där fick hon springa av sig, sedan skrittade vi lugnt hela vägen hem.
O alla förb*nnade humlor som älskar att ta sig in i stallet, d*mn ja älskar dm ! ....... Not ! -.-
Surr surr, hela tiden.. eget fel att ni failar så att ni inte hittar ut igen ? :P o jaa.. jag är alltså *ehem* aaningen rädd för humlor och getingar o så. Med aaningen menar jag mycket. Men har aldrig blivit stucken, inte än iallafall!

surr surr..

Där kom en till sak fram om mig som kanske inte alla visste. Jag är alltså rädd för humlor och getingar.
Aja, godnatt nu !

KRAM !

wanna fly

Guud, skulle vilja flyga långt upp i luften och sväva bland molnen och bara glömma bort alla problem. Vill så mycket och försöker mitt bästa men inget går som jag vill !
Men men..

" If you wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down "


KRAM

I wonder how, I wonder why ..

.. kram



I wonder how, I wonder why ..

.. kram



kollat match

Japp, hemma igen. Har suttit och tittat på fotboll i amosparken, Kim hade match så. :) Varmt och soligt var det också, har nästan lust för att ta ett dopp i poolen men tyvärr är den lite för kall för mig ännu. (a)
Förstår inte så mycket av fotboll egentligen, men hänger väl med någorlunda iallafall! hihi ;)

KRAM

damn

har nästan inte alls hunnit blogga något. Menmen, iallafall..
Var morsdag igår, har såklart varit med kim hela veckoslutet som vanligt igen så vi hälsade ju förstås både på min och hans mamma samt hans farmor och min famor, mormor och farfar som var med. Åt lite sådär och snackade lite grejjer, helt kul. :) Varmt var det också, ca 26 grader. Bestämde mig därför för att även ta och tvätta av Röni igår, hon såg ut att njuta ! Bort med vinterdammet ! hihi! :D Men jaa..
Sitter i skolan nu, har slutat lektionerna för idag och ska nu starta iväg mot "pappersboden" för att köpa en bok. Cylat i en vecka nu, tro det eller ej men det är faktigst rätt så skönt ! Snart börjar det bli stressigt igen då alla prov närmar sig och sådant. Bara att försöka hålla ut till det sista, det äär ju inte länge kvar iallafall, tur det ! ;)
Men nu ska jag ta och sätta lite fart på benen och börja trampa hemåt !
Sköt om er allihopa !

KRAM !

i april har jag ..

rökt - nej
snusat - neej
varit glad - jodå !
varit ledsen - kanske lite .
gråtit - Mm.
skrattat - Jao ! :)

saknat någon - mm . :/
träffat någon du saknar - njaae..
mist en vän - nej ?
fått nya vänner - njae.
varit sjuk - lite nu och då, ja.
varit på sjukhus - hmm.. minns inte när det var x)
opererat dig - beror på om jag vart på sjukhus i april ^^

tagit mediciner - Värktablett kanske.
firat - Jopp ! :)
kramat någon - Jaa !
pussat någon -  Jaa ! <3
pussat fler än 2 personer - nee
hånglat - Mm .
haft sex - ...
ångrat dig - hmm.. njaa, tror inte det.

ätit en hamburgare - nix.
fiskat - hahah, jag? fiska ?! Sällan . :P
åkt tåg -  nope
buss - hmm.. tror inte.
haft hög mobilräkning - aaningen..
ätit sushi - aldrig ätit sushi.
sparkat någon - varför skulle jag göra det ? näe ! :)
slagit någon - nejj !
pratat med en främling - njae.
druckit öl - nej
druckit cider - nej
spytt - nej
gungat - nej
lyssnat på bra musik - Jaa !
lyssnat på dålig musik - inte frivilligt isf !
velat bli känd - dunno.
varit i skolan - Mm.
saknat skolan - Ehm ? Don´t think so ! x')
hittat pengar -  nej.
snott något - nejj .
krossat något - nee..
ramlat - kanske, minns inte ^^
pussat en groda - Nej men usch..
 bloggat - Jaao.
tyckt varit en bra månad - Helt okej .

Sådär ! ;) ( Listan är btw tagen från Vickans blogg , www.vickustickus.blogspot.com
Tjingeling ! ;)

KRAM !

kemi, mobilinlägg

hah, dagens teknik kanske inte alltid är så lätt mera x) hela kemilektionen har nästan gått ut på att försöka fixa igång ett program på datan så att vi skulle kunna börja gå igenom något. men dt vill inte riktigt fungera. Nåh, jag klagar inte. chill ! ;)  KRAM !

vart i bastu

Så skönt att slänga sig in i en varm bastu då man går omkring och bara fryser. Vädret idag har dessutom inte alls varit något vidare, det ha bara blåsit och varit kallt. Dessutom hade motvind då jag cyklade hem. -.-
Men nu har jag då alltså varit i bastu med håret inbakat i hårinpack och ansiktet fick på sig en ansiktsmask. ^^
Nu sitter jag i mina rosa pyjamasbyxor och är väl påväg att dejta sängen så småningom.. Eller, snarare nu. Heheh, Godnatt på er ! :)

Ps. har inte alls berättat om helgen heller, men jag firade alltså vappen tillsammans med Kim och några vänner hos min småkusin som hade fest. Jättekul ! :) Något jag gärna gör om !

KRAM !

@ skolan

Just kommit till skolan, Kim körde mig. :)
Har sovit hos honom inatt så. Var ut och åka med honom till stan igår ett varv eftersom han skulle efter sin bil som varit på reparation. :) Vi skulle va lite roliga så jag köpte the sims 3 i Gigantti för ett lägre pris, hahah. Det prövade vi senare på kvällen, humor ^^ Rätt så onödigt, jag vet. Men lite kul får man väl ha ? :)
Nu väntar jag bara på att fysik lektionen ska börja och att dagen ska gå snabbt undan så ja kommer snabbt hem igen, börjar tyvärr bli skoltrött nu. Men det är ju inte långt kvar till sommarlovet, eller hur? :) Bara att kämpa på med de sista krafterna man har.

KRAM

RSS 2.0