> Bada

Japp, ska ta och bada nu ! ska ta och lägga på mig en ansiktsmask och hårinpackning. Härligt ! <3
Senare kommer älsklingen hit också, ännu bättre ! :)
hej så länge  !

BAMSEKRAM ! ;)

mörkt bröd

Älskar rostat mörkt bröd, alltså surbröd eller vad det kallas ? :)
Tänkte sola för en stund sedan, men då jag väl legat där i 25 min började det blåsa och komma ner små regndroppar -.- Så man ville inte ligga där länge inte . :/ Tyvärr.. får bli mer en annan dag.
Kom in och åt mörkt bröd istället ! Nomnom !

Mörkt rostat bröd + ost + tomat + lite salt = delicious!

Kram


dagens outfit


Svarta jeans från Tyskland, vit top från H&M och tröja från Vero Moda.

Haft sovmorgon idag, så skönt ! :) Men ska börja trampa iväg till skolan nu tror jag, dagens fordon blir då alltså ..... tamtadamtamtaaa !! Cykel ! :D

Ta hand om er !

KRAM !


Sista gitarrlektionen före sommarlovet

Japp, då var den undan. Nu blir det ingen gitarrlektion förrän i höst igen, men det är lugnt. Vill som alla andra också ha sommar nu ! Ska såklart njuta av sommaren ! Men men, ska jobba också.. Behöver ju pengar.
Däremot kommer jag nog inte helt ställa gitarren i knuten, den kommer nog säkert att få komma fram då och då för att friska upp minnet lite så man inte är helt vilse då man väl är tillbaka.
Nu hade jag en sånhär tanke.. att jag kanske skulle ta och slänga mig i en dusch nu, sedan direkt och sova så jag orkar och är pigg imorgon, för vet ni vad ? Jag funderade cykla till skolan imorgon! Då kan jag ju inte halvsova. ;) Men det beror på om pappa orkar se över cykeln att den fungerar och är i skick, heheh .. får se.

Men nu, Godnatt !
KRAM


Har dammsugat !

Jahh, har äntligen dammsugat rummet. Har planerat städa upp det hela veckan men bara inte blivit av, men NU är det gjort ! Torkade även lite damm och slängde in mycket onödiga grejjer i skåpen. ^^
Duktigt (a)  borde även städa upp klädskåpet ... hmm.. men det tar vi en annan gång !

hahah, bildbevis ? ;)

KRAM

Tack Kim

tack till älsklingen jah ! :)
Fick några saker från Gran Canaria då han var där, men har inte haft tid att visa dem förrän nu. Själv blev jag jätteglad av vad jag fick och tycker det var jättegulligt av honom att tänka på mig ! :') hihi ! Älskar dig. <3 

Gissa vad som finns i denhär kassen? ;)


Det fanns ...



Ett gosedjur, papegoja ! ;)


En solfjäder


En fin handduk, och såklart var det en häst på den ! :D
 

En STOR breezer, nomnom ! Men den hade jag ingen bild på, den är nästan slut (a) :D
Med en sånhär kass kan man väl säga att jag är redo för sommaren ? Badhandduk, dricka, solfjäder och en strandkass att ha allt i + andra grejjer man tar med sig till stranden! :)

KRAM !







Älskade häst, för dig skulle jag gå jorden runt

pustar ut för dagen..
Gjorde mig i ordning helt som vanligt till skolan då pappa ringer då jag sitter på lektion och berättar att Röni bara ligger och inte gör något i hagen. Hjälpte inte fast pappa hade knuffat upp henne heller, hon lade sig bestämt ned flera gånger. Vi misstänkte redan då kolik. Körde så fort jag kunde hem från skolan för att ta hand om henne. Aldrig roligt med kolik , så hemskt :(
Hällde i henne parafinolja och satte igång med att gå upp och ner på gården för att få ut gaserna i magen. Vilade såklart med jämna mellanrum. Veterinären kom på plats efter en timme och mätte då pulsen, tempen och lyssnade till magen. Pulsen och tempen var normal, Röni hade då pulsen 34 och tempen 37,9. Hon hade gaser på högra sidan av magen, hon gav smärtstillande åt henne och efter det började det småningom bli bättre och bättre. Har gått och tittat till henne hela dagen, vill inte det ska hända henne något ! Älskar henne ! <3
Nu mår hon bra iallafall, huh.. :) pigg och sitt vanliga jag igen. Yess !

Bilden är tagen då hon mådde bättre och jag vilade med henne i boxen.

KRAM


påskägg

Kim och jag fick en liten överraskning då vi kom hem. Påskäggen låg på sängen, hihi ! Fick 8 st var ! Nam Nam ! ;D

En snabb mobil bild på dem ^^

KRAM !


sol, sol, sool !

tjohooo ! äntligen lite soligare och varmare. Började dagen med att jag steg upp 10.30, åt mina weetabix och gick ut och solade medan Kim böt hjulen på hans pappas bil. Varmt och skönt var det också !
Nu väntar vi på att maten ska bli klar, så ska vi äta tillsammans med han och hans familj samt hans fammo. :)
Sköt om er !
KRAM

hihi, kolla

fick en liten kass med choklad och en skraplott av Kims mamma eftersom det är påsk nu ! :')
söt choklad kanin eller hur ? :D



hihi
KRAM

älsklingen hemma !

äntligen är han hemma ! Inte hunnit blogga alls sedan onsdagen efter att han kom då, på torsdagen fick jag träffa honom igen !  saknat honom  ! <3
Vi gick ut på en fin promenad tillsammans till närmaste strand på torsdagen, hade aldrig varit dit förut så vi bestämnde oss för att gå ut och lätta på benen lite :) Kom perfekt till solnedgången, den var jättefin !


tyvärr hade jag ingen kamera med, blev inte så bra med tanke på att jag fotade med min mobiltelefon. Men det får duga . :)

KRAM


älskar gulliga sms !

En grej som gör mig glad, det är gulliga sms man plötsligt får ! Spelar ingen roll av vem eller när, alltid lika fint !
Denhär gången var det Laura som höjde mitt humör för dagen med hennes gulliga sms jag fick under min engelska lektion! hihi ! :')


gulligt ! (a) heh ! ;)

KRAM


tack Janica !

just ja ! glömde visa upp vad jag fick av min gullige vän, Janica då hon hade kommit hem från Thailand ! :) Blev ärligt jätteglad ! hihi !

Kolla vad fin ! and guess what? Blomman är en tvål ! Såå fin !


Fick också ett armband, me like ! :)

Obs ! 

Den fina blomman som då är en tvål kommer jag då inte våga använda eftersom den då inte kommer vara en fin  blomma mer. Den får finns i mitt rum som en fin prydnad istället ! Så fin ju! ;)

KRAM


ägg, ägg mera ägg ! ät så får du skägg !

hahah, en låt vi alltid sjöng i lågstadiet då det närmade sig påsk ! :'D (rubriken asså)
På tal om påsk, min mormor hade vart över till oss idag med en liten överraskning till mig då jag kom hem! :) Sweet !




Oh ja ! GISSA VAD SOM FANNS DÄR INNE ? ;)



TAM-TA-DAM-TAN-TAAA !

ETT ÄGG ! :'D

hahah !

Kram !


nati

Sitter och funderar på att dejta sängen snart, börjar bli trött och så..
Full dag imorgon igen då, tur så är det inte såå länge kvar av skolåret mer. Sen är det äntligen sommarlov ! Love it ! Don´t you ? ;) hihi ! Fast kommer jobba också så det blir då inte endast att ligga på gräsmattan och sola och bada, måste ju ha pengar också.
Aja, godnatt nu !

















KRAM !

 


Inte för att jag är intresserad av politik eller så, men ..

hur tänkte ni finnar riktigt nu ? Vad skulle vi vara utan svenskan ?
Diskuterade om dethär med riksdagsvalet idag på modda lektionen, finns många åsikter om vad som har hänt.
Varför ska man hata svenska ? Alla ska väl ha rätt till sitt eget modersmål ? Tänk om undervisningen i framtiden skulle ske på finska, jösses säger jag bara. Jag är verkligen inte emot finska eller något sådant, men problemet är att det inte riktigt är min starka sida, alltså skulle de gå dåligt för mig i skolan i framtiden. Desstuom klarar man sig mycket längre med svenskan. Du klarar dig i Finland, Sverige, Norge, Danmark iallafall ! Dessutom är det lättare att lära sig tyska och engelska + andra språk genom svenskan eftersom svenskan är släkt med många språk.

Bye

memories coming back ..

Sitter och lyssnar på gamla låtar som t.ex:

~ Good Charlotte-I don´t wanna be in love
~ Nickelback-I´d come for you
~ 3 doors down - Here without you
~ The calling - wherever you will go
~ Chris Daughtry - Over you

Eller tja, gamla och gamla.. men iallafall låtar jag lyssnade mycket på förut. Väcker minnen och man börjar tänka tillbaka på det förflutna. Finns såklart både dåliga och bra minnen, allt kan ju inte vara gott. Sånt är livet, som en berg- och dalbana.

KRAM


good morning people

suttit uppe sedan jag tog ut hästarna, alltså kring 08.00. Kanske lika bra det också, så tröttnar man fortare och somnar snabbare. ;) Funderade på hur skönt det skulle va att ligga ute i solen nu. Men ska nog gå ut och städa stallet snart och efter det kanske ta ut Röni på en ridtur. Vem vet, kanske jag longerar Mårran idag igen ? Eller går med Prins? :) får se. Men iallafall, nu ska jag ut och mata hästarna !


kram !

sleep well


Tänk hur djur kan få det att se så skönt ut ? :) Ofta som vår katt också ligger på soffan och sover, ser ut att sova djupt och samtidigt ser det så mysigt ut ! :)
Aja, skulle och sova själv nu. Nå väl, godnatt!

Kram

sleep well


Tänk hur djur kan få det att se så skönt ut ? :) Ofta som vår katt också ligger på soffan och sover, ser ut att sova djupt och samtidigt ser det så mysigt ut ! :)
Aja, skulle och sova själv nu. Nå väl, godnatt!

Kram

Oj oj

tänk att bli gravid så ung ? och själv kanske välja det också ? Jag menar, att gå i skola och ta hand om ett litet barn samtidigt kan bli ganska jobbigt i längden. Visst, det både tar och ger. Visst håller jag med om att små bebisar är söta, men inte skulle jag ännu klara av att själv ha en ! :s
Fick nämligen nyligen veta att en vän till mig blivit gravid. Hoppas allt går bra iallafall, är hon glad är jag det ! :)

Kram

tjoing !

Vart ute en god stund idag, tagit ut Dröfn på en ridtur samt longerat Mårran och gått lite i padocken med Prins. Äntligen har snön smält bort därifrån. Jobbade mer idag med Röni (Dröfn), travade, töltade och galopperade. Går bra att longera Mårran också, enda är att han i början inte tycks fatta var bromsen sitter ! ;) hihi ! Så ivrig på att springa, lät han springa av sig rätt så länge först. Sedan då han hade lugnat ner sig och fått göra av med överloppsenergin fick jag honom att förstå lite mer, hahah. :)
Som jag sa hade jag ut Prins också en sväng, gick med honom. Gjorde lydnadsövningar, typ stanna, backa, gå efter mig och runt på volter. Gick bra tills han tröttnade och började hitta på att bli rädd för allt, pappa kom dit senare också och kollade. Vet inte om han bara annars fick för sig att sticka eller om han faktigst bara blev rädd av vad pappa gjorde vid sidan om oss. Men "tjoing!" sa det och iväg var han ! Full fart ! Efter det började han reagera på allt som rör sig och har ljud.. suck . x')
Kanske gör nytt försök imorgon, får se.. om inte jag hittar på nåt annat. :P

Fotat i somras, kärlek <3

Kram


Questions

Lovar du att vara ärlig? maybe (a)
Du heter : Heidi
röker du : nix :F
Beroende av: hmm.. mat ? annars dör jag väl ? :s Men sådär annars kunde jag inte leva utan djur! They make my day ! <3
Favoritkaraktär(er) i film: hmm.. vet inte . 
Vem behöver du mest just nu: vet inte riktigt.
Vad får du oftast komplimanger för: hmm.. mina ögon ?
Vad säger du för att imponera på någon: varför ska man behöva imponera på någon? antingen gillar de mej eller inte. Don´t care. :P
Hur imponerar man på dig: bara va dig själv,  humor och ärlighet.
Brukar du skratta för dig själv? mihi (a)
Vad står det i ditt senast inkomna sms? har du nå karkki hemma? :-O jag är godissjuk.
Vilken är din favoritmålning? har ingen favorit.
Vart bor du: Finland ^^
Trivs du där: sådär, helt okej.
Äger du några converse: nej.
Festar du mycket: njae, ne.
Vad har du för mobil: Nokia C5
Är du allergisk i mot något: mm, en medicin.
Nästa mål i ditt liv: vet inte riktigt, tar en dag i taget och ser vart jag hamnar. :P
Vem ringde du senast?: en typ.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: hmm, mycket.
Antal sömntimmar inatt: somnade kanske en 12, vaknade 12 på dagen .. så typ, 12 h ? x')
Sov du ensam: mm :/
Tycker du om din pappa: Klart jag gör .
Brukar du komma i tid: beror på vart jag ska.
När mår du bra: För det mesta.
När blev du fotad senast: hmm.. för kanske två veckor sedan?
Vanligaste färg på dina kläder: grått, svart, vitt..
Vad tycker du om fötter: ehm?, jaaa..
Är du smart: alltid (a)
Är du aktiv i skolan: sisådär, I´m trying.
Favorit dryck på morgonen: Juice / mjölk
Hur många älskar du: hmm, Kim, min familj, vänner.. orkar inte räkna. Fast inte älskar jag ju alla, men tycker däremot om många ! :)
När brukar du gå och lägga dig: beror lite på, oftast kring 23.00
Är du blyg: noup :)
Vill du hellre ha mail än brev: Ingen skillnad.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Njaae..
Har du spytt offentligt: hah, njäähh..
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: vet inte ;)
Använder du stjärnor eller kajal: stjärnor ? kajal. :P
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: Min familj, mina hästar, djur, pojkvän och vänner.
Är du nöjd med ditt liv: Så gott som
Är du bortskämd: nee.
Hur lång är du: 162
har du stora fötter: ne, 36/37.
Chailatte eller Caffe?: Ingen dera.

KRAM.


lonely weekend

Feeling lonely, Kim är i södern och jag sitter här ensam hemma.. Brukar typ alltid vara hos honom på helgerna, eller med honom. Men nu är jag inte det, känns konstigt att vara hemma bara och inte göra något alls typ ? :s
Snälla , kom hem snart. Saknar dig ! <3


sommar, sommar. Vill ha sommar.

kram


Alla vill till himlen men ingen vill dö

lyssnar på låten Timbuktu-alla vill till himlen men ingen vill dö. Hah, råkade ba klicka upp den på spotify.
Tänk om man vore i himlen, där inget ont existerar och ingen vill en illa. Om det nu är så det är där ? Om himlen då finns, det har vi väl alla olika uppfattningar om. Men för att då slippa dit måste man ju dö, men vem vill dö? :s Nedu, sen finns det somliga som säger man måste vara snäll för att komma dit, en del tror sig man inte kommer någonstans alls, en del tror man kommer till helvetet. Men vad tror du ?


Kram


le och världen ler mot dig

Har märkt att detdär med att le kan vara rätt så viktigt ibland. Det ger en bättre bild av hurdan du är, går du jämt med näsan i vädret och med sura miner kommer du inte så långt. Vem vill umgås med någon sådan ? inte jag iallafall. Le mot världen så ler världen mot dig med. Du kommer mycket längre med ett leende på läpparna än att folk ser på dig som en jobbig surpuppa. ;)



 Vem leker du hellre med ? ;) hahah !

Kram.


slött

inte bloggat på typ någon dag nu, vart jätteslött med det. Men beror också mycket på att jag haft intensivstudier och haft annat att tänka på. Sitter för tillfället och plingar lite på min gitarr, har gitarrlektion om en timme så kände att jag kanske behövde repetera lite. Så mycket mer har jag inte att säga just nu, så hej så länge! Kanske får jag mer inspiration snart igen till att blogga lite mer ! Gör mitt bästa. :) 
Kram.


^^

ha vart ute och gått. Haft "frågesport" till en flicka som har kommit och ridit nu i typ..  4 dagar ? ordnade det eftersom jag tyckte det kanske skulle vara lite kul med nåt sånt. ^^ Sprang ut med lappar här runtomkring med frågor på, sedan gick jag då ännu den rundan en gång till, fått motion iallafall ;D
Nu har vi även målat skor och hon är väl påväg hem småningom. Blir nog fina guldskor :'D  Kanske man ska sätta fast dem på Röni ? ;) heheh, nejjnejj.. just joking. (a)
magen kurrar, har bara ätit en gång ännu idag + en liten banan.. O.o
Äh, ska äta snart ivf.
Tjingeling !

kram

hinner intee

hinner inte blogga så mkt nu, jobbat med intensivstudier + att jag umgåtts mycket med Kim nu. Min gullunge åker till södern i onsdag :( buhuu ! får sån otrolig resefeber då alla typ åker någonstans nu ! -.- suck .. Vill också.
 
btw, mätte växten min kanin har på längd och bredd för typ en vecka sedan, då var det 4,5 x 2,5. Mätte pånytt idag, fick 4 x 2. Betyder att den skulle ha minskat med halv cm på både längderna ? hmm.. vad nu det ska betyda.
Någon som vet ? :s

kram


Frågestunden avslutad

Och här kommer era svar ! ;)


svar: heh, tack. Men jag går faktigst inte så ofta i rosa, ingen direkt favorit om jag ska vara ärlig men visst finns det kläder i mitt klädskåp som är rosa (men inte så många) ! ;)


svar: påskfågeldräkter ? hahah! vad är det ? :'D


svar: ehm, tror jag haft den sedan i Juli 2009 ? Jag och Kim har faktigst varit tillsammans i 14 månader idag. ;) svårt att säga ett någorlunda jämt antal på besökare per dag, men ska vi säga att jag brukar i medeltal ha kring 20 unika. :)


svar: läs föregående svar så vet du :)


svar: Islandshäst ofc ! :D


svar: blir nog att jag för det mesta umgås med min pojkvän ♥


svar:
1. Inte helt missnöjd, men heller inte helt supernöjd ! sådär mitt emellan egentligen. Min familj, pojkvän, mina vänner, hästar och djur är det som får mig att vilja stiga upp på morgnarna. De får mig att må bra.  Men visst finns det så mycket jag skulle vilja göra, resa och sånt för att vara helt nöjd. Dessutom är ju inte livet en dans på rosor, händer tragiska saker som får en att må sämre och så också, bara att acceptera. Inget är perfekt.
2. Med handen på hjärtat så kan jag säga att jag aldrig rökt, däremot har jag nog druckit många gånger.
3. Hahah, det du ! ;)
4. om jag har ! hahah, inte mycket jag gillar med min kropp. För breda höfter, mullig och gillar allmänt bara inte mitt face, speciellt inte min näsa . :s
5. hmm, vad kunde det vara.. Finns mycket som ingen vet, sen gäller det då bara att fundera ut vad jag vill säga. Men men .. att jag haft/har svårt för att lita på vissa personer ?

---

sådär ! hoppas ni blev nöjda med era svar! om inte, kom och klaga ! ;D

kram .


Enrique Iglesias ! ♥

Måste säga att det var en helt otroligt fin konsert igår ! :D Råkade få bra plats att stå på också, typ 2 meter från scen ! :D
Ända tråkiga med den var att vi hamnade vänta en massa . :/ Konserten skulle börja 20.00 men började först 20.20 typ ? Då kom Anna Abreu o sjöng o sen hamna vi ännu vänta typ timme på att få se Enrique ! 
 Var hemma typ halv 1,1 inatt.. Tur så har man intensivstudier o kan sova så länge man vill. :)
Men iallafall, här kommer lite bilder från igår !! :D













Var tvungen och lägga en bild på Anna också. :P
Men gud, jag är såld ! Sååå fiint !
har nog många andra bilder också, men orkar inte ladda upp hur många som helst hlr :')
Dessutom hinner jag inte nu, ska laga mat till Kim då han kommer och äta från jobbet.

kram!


Enrique Iglesias konsert !


Äntligen! Ska iväg och kolla på Enrique Iglesias konsert idag , kommer bli såå nice ! :D
Kommer inte hinna skriva något mer efter det här, tyvärr. Men jag lovar, om jag lyckas få någon bild över huvudtaget lägger jag ut imorgon ! :) 

kram !

guess what ?

Imorgon ska jag kolla på Enrique Iglesias !! :D

Mina biljetter, kommer ta med min Kim dit ! :)
Ska bli såå kul ! längtar ! <3

kram !


har gått hem från skolan idag

Japp, ni hörde rätt .:D JAG har gått ! Inte så hemskt långt, men men .. iallafall (a) heheh .
Dessutom blir det tyngre med en tung ryggsäck på ryggen ! ;)
hahah, och vet ni ! Jag skulle vara smart och gå över en jädrans stor vattenpöl som var mitt på vägen, så jag tänkte att jag skulle försöka gå på den sista snön som fanns kvar där lite vid sidan av den. Men med min otur fanns det såklart vatten under dendär sista tunna "snö-isen" så jag blev ju helt dyblöt !!
Såhär såg mina skor ut efter att jag gått i vattenpölen !

*plask plask*
kram !


vill ha mopedväder

snart vågar jag nog ut med scootern tror jag, inte än idag .. men snart.
Var nog påväg att ta ut den redan i morse, men tanken av hur vår väg ut till stora vägen ser ut fick mig att ångra mig. Skulle vara död innan jag ens är ute på stora vägen. Vägen ut dit är nämligen lerig, gropig samt slaskig. :s
slutar 14.15. idag, vore ju perfekt att ha moped till hands så jag slipper hem istället för att nu behöva vänta tills 16.00 då mamma slutar. Men men, blir väl att promenera hem antar jag ..


kram.

Dagens outfit


Såhär ser jag då ut idag, är påväg till skolan så småningom. Jeansen är från vero moda, likaså "hupparin" (obs, det är den jag köpte i fredagst!) och en grå top från.. H&M? :)
 Haft sovmorgon men mamma väckte mig kvart över 8 för att lägga örondroppar åt mig så efter det har jag inte fått sömn igen. Men men, fick sova lite längre än vanligt iallafall ! Älskar att sova ! :)
Btw, frågestunden är inte slut än, fråga fråga !

kram !


Frågestund



Passa på att fråga precis vad ni vill ! :) Gör min blogg lite roligare !

kram !


j*vla tjuvar !

Kan man inte gå och skaffa sig ett jobb och tjäna sina pengar själv istället för att knycka av andra ?!Nu har det igen vart inbrott i ett av våra små hus på gården, hade i somras också som ni kanske minns att jag berättat ? om jag berättade, minns inte riktigt. Nu gick de iväg med två stolar, suck . -.-
Har de inget bättre att göra ? Däremot vet vi vilka de är, harmar bara att man inte vågar knacka på och ge dem en utskällning eftersom man aldrig vet va de typerna har i fickorna. Nästa gång kommer polisen om detta fortsätter, skruvade fast dörren dit med 3 j*vligt långa skruvar! Må nu faan ska hålla nu !

bye


hemma från sjukhuset

*gäsp* ..
Aningen trött och så efter allt. Men konstigt nog får jag ändå ingen sömn fastän jag försöker, dessutom är jag rastlös. Inget att göra, vet inte var jag ska vara, vad jag ska göra. x)
Men men, operationen gick bra och jag hör normalt igen ! Känns nästan som om alla skriker med mig nu då de här hemma är vana vid att höja på rösten då de talar till mig , heheh . :)
Då jag kom till sjukhuset fick jag *ehem* "jättefina" *host* sjukhuskläder, gula slitna sjukhuskläder med en knapp borta från skjortan x') Fick dessutom storlek xs på kläderna, blev lite sådär att "hahah, JAG ?!" :D Sedan fick jag någon sorts lugnande och fick vänta en stund innan de kom och hämtade mig för att gå iväg till operations salen. Sedan lade de i kanylen ( usch.. ) och jag fick motverkande mediciner för att inte bli illamående för gasen jag sövs ner med eftersom jag inte klarar av den. Sedan gav de sömnmedel och så var det natti natti ! :)

Kolla, jag fick rosa kanyl x')

heheh , och pappa hämtade en liten söt nallebjörn från kantinen medan jag sov x') hihi, kände mig riktigt liten igen. (a)

kram !


nice surprise

Fick en nice överraskning då jag kom hem från stan med Kim :) heheh.
Mamma hade städat mitt rum, såg ut som om ett bombnedslag hade skett där innan. :'D
Tro mig eller ej, jag har bildbevis ! Men hon fick en kaffemugg av mig istället som jag köpte i stan till henne, bara för att hon älskar muminmuggarna ! ;')


Före

Efter.


Muggen mamma fick av mej ! ;)

Kram !


hemma från stan

Tjao, vart o shoppat med älsklingen idag . :) Åkte in till skanssi i Åbo direkt efter att jag slutade lektionen 10.00. Hade inte någon annan lektion efter det förrän 14.30. igen så.
Fanns lite reor överallt = me like ! :) 
Tänkte lägga upp lite bilder på vad jag hittade.


Tröja från H&M, 10 euro.

T-shirt från H&M, 5 euro.

Vårjacka från H&M, 15 euro.


Huppari med mjuk huva från Vero Moda , 15 euro.

Tröja från Vero Moda, 15 euro.

Och ett par örhängen från Glitter, 1.90 euro. x)

kram !


RSS 2.0