Glada vappen allihopa !

Tjolahoppsansa ! här sitter jag och är precis påväg ut till stallet ! Idag är vet vappen, får se vad man hittar på. Troligtvis blir de väl att umgås med vännerna, något kul ska man väl göra iaf ! Eller hur ? :)

Men nu ska jag som sagt ut iallafall, ha det bra !
Ha en bra vappen !
-kram !

Finland ! Here I am !

Hemma igen då efter en vecka i Tyskland, roligt har det varit och mycket har man fått uppleva ! Älskar att resa ! :D Men nu e man alltså då hemma igen och fått träffa familjen och alla ! Härligt !
Klart, fart jag haft det hur bra som helst i Tyskland, men nog är ju alltid hemma bäst ! ;) Här har jag ju allt, min familj, mina hästar ( djur överlag ) , vänner , släkt o.sv. Jaa, allt !

Jag hinner inte skriva så mycket nu, men tänkte iallafall skriva av mig aningen. Här får ni en bild från Lördag nattens partaj !

hahah, nåja godnatt nudå ! Måste ju sova också ! I morgon, back to school →  .....
( mer bilder senare )
Nåjo, natinati !
-kram  !

ännu en dag i Tyskland

So gick ännu en dag do.. :P Har fortfarande inte alla bokstäver so stör er inte po det , haha ! ;)

Men iaf, idag har jag gott till Bergbaumuseum mit dem andere och kollat in gruvmuséet do alltso. Har varit där förut so var nog anignen trokigt kanske, men helt okej.. sen gick vi upp i tornet, högt som faen och känns ju ännu värre do du ser igenom trappstegen du gor uppför.. :ss hui !
Har bilder nog, men dom kommer in bara jag är hemma.. So dem for ni vänta med att se ! ;) hahah  !

Noja, iaf.. efter det gick vi ut och ot po en restaurang med allihopa, efter det gick vi omkring po stan lite och kollade runt , träffade sedan de andra po Hauptbahnhof och tog senare sporvagnen hem igen. So nu har vi ätit och Sabrina har duschat, vilket jag ockso ska göra nu.. Imorgon bär det av mot Bryssel, hopas det är lite bättre väder do iallafall ! Idag var det nämligen tyvärr lite regnigt och molnigt, inte po morgonen .. men senare :/ Synd, menmen.. what to do.. :) Sommmarväder, värme och lite regn nu och do.

Men nu ska jag nog ta mig i duschen so jag sen kan go och sova, tidigt uppstigning imorgon ! Hör av mig !

-kram  !

Halo !

So var man i Tyskland do ! Okej, alltso nu gör ja de klart för alla att de finns int alla bokstäver po dehär tangentborde so fundera int varför ja int skriver allt korrekt :D
Noja, iaf.. Vi tog alltso flyget till Düsseldorf igor och sedan toget till Bochum. Var hemma hos värdfamiljerna ganska sent, sen ot vi middag som de hade gjort i ordning. Jättegott ! :)
Vi pratade mycket o de fick en liten gova av mig fron Finland.

Idag har jag varit i skolan samt gott po stan en hel del. Po kvällen hade vi en välkomstfest dit alla tyska värdar och vi fron Finland kom. Där ot vi pizza & Sallad samt gjorde en massa olika typ "lekar " . Hmm, tyskar tycks gilla o smo roliga lekar :D haha . Noja, va nog helt roligt iallafall ! :)

Toget använder vi oss av typ helatiden (okej vi gor en hel del ockso men iaf ), haha .. Har typ alltid varit i sista minuten so vi hamnat halvt springa till toget so vi inte ska missa det :D haha !

Imorgon blir det Bergbaumuseum och sedan shopping po stan ! Blir nog helt nice, fast ja ha varit i detdär museumet förut s ganska lite trokigt.. Men ja överlever ;) haha  !

Nu ska ja ta och sova ! Skriver av mig mer en annan gong ! :)

-Kram !

Imorgon > Tyskland !








Jahas, imorgon åker man iväg till tyskland för en vecka då . Blir säkert kul, men skiträdd för att flyga ! :o
Bilderna ovan är tagna från 2010 , då jag senast var i Tyskland. Åker även denna gång till samma ställe, till samma värdfamilj. Hör av mig så fort jag kan ! Hoppas ni har det bra iaf ! :)

-kram  !



party !

Ska åka iväg på fest om en stund, klassen ordnar så . ^^
hoppas de blir nice ! :D  

Have a nice evening! ;D
-Kram !


life is too short to be taken seriously



;)
-Kram !










där dog den då

Skulle föna håret i morse, satte i stöpseln, satte på hårfönen och buåååmm... den gick jättetrögt och det började lukta konstigt, insåg att det luktade bränt. Röken började komma ut ur fönen och jag stängde snabbt fönen och drog snabbt ut stöpseln från väggen. Då stiger värsta rökmolnet upp ur den. Tror dens tid är över nu. Tur så har vi andra hårfönar, gamla då ! ;) hehhe !
Nåja, vila i frid !
-kram!


sleep well !

Ska krypa ner under täcket nu tänkte jag, börjar bli ganska trött.
Var ut och red med pappa tidigare idag också föresten, och innan det var jag på zumba ! Helt okej dag faktigst, men behöver ju sömn också. Hör säkert av mig nåt imrn igen ! ^^

Godnatt då, sleep well ! ♥

-Kram !

aoo, this picture is killing me !

gud ja blir helt råddig av denhär bilden ! Ja menar, de snurrar ju inte egentligen.. men ändå tycker ögonen att de gör det ? förstår inte, hyi  !

-kram !

omg, små saker blir stora

Sitter och pratar med Jullan i telefon, lite ett och annat . De vet vi iaf att shacke tycks ha problem med mycket småsaker, Gud ändåå.. små saker kan bli stora.
anyway, bryr oss inte om deras tjaffs. Haha, skrattretande! :D

Nån måste ju våga va annorlunda och flumma runt nångång, så ni som skrattar åt oss för att vi är annorlunda kan tänka om lite , för vi skrattar åt er för att ni är som alla andra ! ;)

-kram !

tråkar i skolan

hejhej, här sitter jag bara för att jag älskar skolan . Eller näe, det var nog något som gick fel där.. Jag sitter nog inte frivilligt här. Men väntar på att mommo ska sluta jobbet så jag åker hem med henne sedan. :)
Men under tiden roar jag mig här i vårt.. höm, fina elevutrymme. Kollar facebook och sånt typ. ^^
-kram !


some people are so poor, all they have is money



Vem behöver pengar egentligen ? Visst, det kan ge dig mycket.. Men så länge du har vänner, familj , släkt etc. i din närhet som stöttar dig i allt, gör din dag till det bättre och alltid muntrar upp dig så är ju livet redan helt underbart ? Att du har någon som finns där för dig, oavsett tid och rum, den som skulle gå jorden runt för dig och som litar på dig och som du kan lita på tillbaka. Jag anser att detta verkligen är det vackraste som finns, verkligen. Jag är evigt tacksam över att det finns sådana personer i mitt liv. Visserligen har jag fått gå igenom många falska innan jag upptäckte en del av dessa underbara människor, men allting har sin mening och tid läker sår och solen kommer skina som aldrig förr efter det dystra regnet. Livet kan kännas så dystert ibland, eller hur ? Men jag säger bara er det, ge aldrig upp hoppet.

Människor pratar om pengar som om det vore allt här i livet, men jag tycker nog mer synd om er som inte har kärleken. ( med det menar jag precis alla anhöriga som t.ex. familj, vänner o.sv. )
Du kan få mycket med hjälp av pengar, visst.. Resor, kläder, mat o.sv.
Men jag tror nog ditt liv skulle de ganska dystert ut om du inte kunde dela med dig av det med någon annan. Föreställ dig att du var den ända på jorden , hade pengar och levde rikt och " lyckligt " . Jag tror då verkligen inte att du skulle vara så lycklig länge till. Det kunde vara kul för stunden att leva rikt, men hellre är jag utan pengar och får all den kärlek jag behöver än att vara rik och alldeles ensam. Med handen på hjärtat mina vänner, jag vore inget utan er. Tack för att ni finns, ni är underbara allihop ! ♥

-Kram !

gitarr

Ska ta mitt pick och pack och sticka iväg på gitarrlektion nu, får skriva mer senare .
Skoldagen var kortare än vanligt idag, men jag klagar inte.. såå skönt ! Ahh !

Nu blir det ba bättre med lite musik till på det, love it !

ha det bra  !:)
-kram !


read my lips



Sitter och tar det lugnt, mina ben ömmar och mår nog inte alls så bra :s hmm .. inte roligt.
Men vet ni vad ? en massa funderingar som ploppar upp i huvudet då man bara tar det lugnt. Ganska skönt egentligen , bara få tänka igenom saker. Fast det kan bli störande också om samma saker blir o så att säga " snurra på " . Jaa o så kan man ju skriva av sig lite på bloggen på samma gång.
-kram !


look into my eyes, you will see, what you mean to me


-kram !


några bilder från helgen

Lugn Jullan, inga härjan bilder ;) haha :D



Kul helg , verkligen ! nu väntar vi bara på att jag och Jullan också ska bli 18 ! Så slipper jag och Jullan också med på andra platser med vännerna ! Menmen, e man liten så e man.. hehe (a) :D

-kram !

what a feeling

Känns konstigt dethär, slutar 14:15 idag och det känns konstigt. Är van med så otroligt långa tråkiga dagar, skönt med en lite kortare dag iallafall. Får se vad jag hittar på, går omkring och haltar fortfarande så får se hur mycket invalida jag kan ta mig till . Hömmhömm, nåja.. får se. :) Blev ju ingen zumba igår för mig heller, kan ju knappt gå så hur skulle jag kunna zumba ? inte en chans.. skulle ha gjort ont så faen. :s
Blev att plinga lite gitarr istället.
Men ja får helt enkelt ba vänta och se vad dagen för med sig. :)
Hoppas ni har det bra iaf ! Have a nice day ! ;) 
-kram  !

nobody said life would be easy

Sitter och kollar in lite bilar hit och dit, finns ju nog en hel del.. menmen, småfel hit och dit.
Förutom det lyssnar jag på några sköna låtar, lite ett och annat. ;)
Menmen, börjar känna att det kurrar i magen .. :o borde äta.

japp, ska nog göra det. Sen ska jag duscha , ah ! ♥
-kram  !





känner ni igen er ?

eller är det bara jag ? :'D
-kram !


partey !

Varit i Åbo i helgen, haft kul med vännerna och festat lite ! :D
hihi, måste ju fira lilla Cessan lite som blev 18 nyss ! ;)





haha :D

nåja.. nog skrattat, back to school >
-kram !





mysig kissemiss, eller hur ?

Ååh, älskar min lilla Oliver !
Han kommer upp i famnen och jamar och kråmar sig, så goosig ! ♥

hihi, du e söt Oliver !
puss på dej ! :)
-kram  !

bake a cake

Såhär blev resultaten ↓
skulle ju baka till Jessica ( min småkusin)s födelsedagskalas. ;) 
Satt för det mesta och pratade lite strunt bara, gancka chill .. samtidigt som de va skoj såklart ! :)







sådär :D
-kram  !  
 

pst. nu far ja o sova, vart ute länge idag med kusin vitamin, samt Kelly. Rundade lite hit och dit, senare kom också Sulle o Nymppe ut o svänga lite. Men här sitter jag nudå, redo för sängen. Mahah, here I come ! :D

alone in school

hmm, muntert liv eller hur ? haha . Skämta ;)
Men japp, här sitter jag.. ensam och övergiven ^^
Skolan har slutat och väntar på mamsen, ska snart iväg till butiken en sväng.
Whoop whoppp, nu ringde mamma !

Hejdå ! :D
-kram  !

Hellloo!

Tjenare alla SMÅ, Jullan här!! Här sitter o bloggar från heidis blogg :D hehheheh heidi skrivs int me stort H ... tiihih .. flumm . :o
mhahah jajja ,snart ska ja o heidi ti kebun, kanske (a)
Uuuuuh kolla va ja hitta på heidis dator ;) en av dom 50 st som fandes ;D
hihi men nu ska vi fara tjholoo ;) http://julieth.devote.se/

mosh !

halååeee däär ! :D
vaknat på rätt sida idag iallafall tycks de va , ganska pigg och glad :D
Hmm , joo .. hahah ! okej, skärp dig Heidi.. flumm ..
höhöm..
jaa...
Äh, strunt samma :D
-kram !


bilskola

huhuh, skrev nyss förnyat förhör.. hmm .. får se hur det gick .

Men nu ska jag börja traska iväg mot bilskolan, dags för lektion. Blir en lång dag idag :s
hör av mig senare.
-kram  !

gomorgon !

Vaknat och haft första lektionen undan. Anignen trött, men det funkar :)

hoppas ni får en bra dag !
-kram !

I can be your hero ! Nananannanaaa batmaaan !

Jullans pojkvän ! Sååå het ! ♥  ↓

okej.. lite min (a)

uuh, den blicken ;)

den.. motorcykeln ?? :'D

.. den bilen ;)

..den stenhårda sixpacken ! :'DD

hell yeah ! hahah :'D

ööhm.. joo... nä.

-kram !

like !



Gud så fint :o helt otroligt vilka talanger det finns i världen ! :D
-kram  !

!



-kram !


sköna låtar med vackra röster







Gillar alla dessa låtar, sitter och lyssnar på dem för tillfället faktigst. Gillar melodin, texterna, rösten .. allt :) Verkligen fina tycker jag  ! Sköna att sitta och lyssna på :)
-kram !



one of the best things in life you can have is a friend, and that´s also one of the best things you can be




sitter i skolan, slutar efter denna lektion. Sen hämtar Lilly mig och så åker vi hem till mig en stund ^^ får se vad vi hittar på, blir väl lite gossiptalk :') haha !

Ååh, guuud.. ja dör typ på denhär lektionen. Så tråkig ! :o Hur ska man överleva ? Gosh, hoppas sista tiden går fort.

-kram









Do what makes you happy, be with who makes you smile, laugh as much as you breathe, love as long as you live !




Ta vara på de stunder som gläder dig och håll hårt i dem som ger dig de stunder. :)
-kram !



huoh, memories

från helgen ^^

-kram  !

chocolate = my true love

haha, typ. Skämt åsido ;)
Men iaf, sitter alltså och äter påskägg. Haft ett riktigt roligt veckoslut igen , hihi :)

Men snart ska ja väl börja ta mig ut till hästarna, vill ut och rida ! Kommer bli så nice ! dessutom skiner solen så vackert också ! aaahh! love spring ! ♥

ja vet, ser kind of dö ut.. menmen.. whatever :')
-kram !

Liknar mej eller ?

haha, Jullan skicka nyss denhär bilden åt mig på fb ! Hon tyckte den liknade mig ? vad tycker ni ? ^^ Hahha :'DD Typ mitt ansiktruttryck då jag absolut INTE ska skratta :'DD

-kram !

barbapappa !



han här snyggingen dök upp i mitt påskägg nyss !! :D haha , visst e han söt ? en riktig goding om du frågar mig :'))
-kram !

påskägg !

Tjoho, fick påskägg imorse då jag vaknade :D tihi. ^^


får se vad jag hittar på idag, kanske far ti en kompis. We´ll see.. :)
men nu ska ja ut till hästarna !
-kram  !

titanic

Har kollat titanic filmen idag i 3D, såå otroligt fin film ! Men såå sad ! :'(
Var en tid sen jag såg den senast, men mindes ändå allting rätt så klart.. allt fastnar så bra då man tänker hur hemskt det måste ha varit :( usch..

Tänk nu att förlora den du älskar i iskallt vatten, i en såndär hemsk tragedi som ba skulle bli en lyxresa för alla ? Massor av människor som dog ju . Huhuh, men fin är den !  

.. fast man får lite sjukt i baken förstås efter att ha suttit på bio-stolarna i lite på 3 h. :o hahha ! :)
-kram !

> zumba

Ska sticka iväg på zumba nu ! tjenamosh ! ha det bra :D

-kram !


godmorgon

Godmorgon !

Sitter som bäst i skolan, lite trött kanske men man piggar väl upp sig snart. :)
Oftast trött på morgonen. Ska ba kämpa mig igenom skolan, imorgon är det påsk alltså är vi lediga så ska väl klara mig ! Senare kanske zumba, får se. ^^  time will tell :)

*gäsp*
vilken sötnos va ? ;) 

-Kram !

Gillar !

Så sant, eller hur ? :)

Så kom ihåg, ta vara på det ni har ! sätt värde på dina vänner/familj/släkt som gör dig glad ! Låt dem känna sig viktiga för dig, för utan dem skulle du inte vara den du är. De lyser upp ditt liv ! :)
Jag är evigt tacksam över att jag har så fina vänner/familj och släkt, de får mig att le och kämpa vidare ! :)

-kram !











No.11 - bakgrund på mobilen


-kram !

just chilling

sitter och chillar lite, har varit i skolan, kom hem ganska tidigt så stack genast ut och longera Prins samt red Röni. Sen blev det dags för att åka iväg till bilskolan igen, däremot hann jag nog inte med någon gitarrlektion idag, skulle hunnit sitta där 15 min (bilskolan tog så länge ) , men vi beslöt istället med min gitarrlärare att vi spelar en längre tid nästa vecka då jag kommer. Blir nice . :)

snart ut och natta hästarna.

-kram !

ny period & den sista !

härlig känsla då man vet att sista perioden påbörjas idag !
Idag har jag psykologi, tyska och biologi samt brusalektion .. Om lärarn vill säga hör av sig . >.<

nya tag !
-kram !

badat bastu

Kommit hem från skolan, vart i bilskolan, longerat Prins och ridit Röni. Kände mig för att ta en varm och skön bastukväll, Gud så nice ! Verkligen skönt att sitta där, känna värmen stiga och liksom.. just relaax ! ;)

I love that feeling ! 

-kram !

what if ..

tänk om vi levde i en sagovärld, där allt är möjligt och inga gränser existerar.

mer kärlek och omtanke.

även för de mindre, alla är lika värda.

kunna slå ut dina vingar och ta dig vart du vill, där inget kan stoppa dig.

kunna förflytta dig vart du vill genom ett magiskt hål, från en värld till en annan.

bli räddad av din drömprins, ridande på sin vita häst. ^^

Kunna göra dig osynlig då du inte vill synas eller vill vara ifred.

kunna leva under vatten .

!

kunna se dessa vackra sagovarelser, enhörningen.


visst skulle det vara vackert. Men kom ihåg, life is what you make it.



friends ♥


-kram !




Chad

snart ska jag presentera ett arbete som jag jobbat med till sent på natten, haha. Får se hur många stavfel som dyker upp som jag inte lagt märke till.. (a) nånej men, hihi:)

ja, jag skrev om Chad Michael Murray ! :) so good ! ♥
wish me luck amigos ;)
-kram  !

in your face bitch !

tralalaa ! ^^
Så j*vla glad ! visade nyss min mattelärare att jag visst klarar matte utan stöd. Hon påstod nämligen att jag skulle behöva ta stöd lektioner för att klara av matteprovet så jag inte skulle behöva sitta på förnyat förhör och skriva om det. Hon hade inget förtroende för mig, hon trodde inte jag skulle klara det, jag är för skit för det.

Men se så fel hon hade ! Då jag kom med ett prov i handen där jag inte ens var nära på underkänd ! Och inte en ända stödtimme, KÄNN PÅ DEN DU ! ;)


sorry men va ba tvungen att avreagera mig lite, hahah ;D have a nice day !
-kram !


guitar , next zumba !

Suttit och spelat lite gitarr, men ska nu ta och släng på mig andra kläder nu och åka iväg på zumban snart. Wihoo, träffade Kelly tidigare idag på dagen då jag var till butiken som hastigast. Hon hade två nya låtar, blir spännande  !;) hihii ! :D


-kram !


trött tös

men trots det, helt på gott humör.. trots att snön ligger vit utanför. Menmen, så kan det gå.. that´s life, get used to it. ^^
Får se vad jag hittar på idag, funderade på att eventuellt ta ut Röni på en liten ridtur då jag kommer hem, kanske ut med Prins en sväng. Senare är det ju zumba. :)

hoppas ni får en fin dag !
-kram !

Julius, kolla hit !

Denhär hitta jag på mitt tangentbord då jag kom hem, vi ha visst haft besök under veckoslutet av någon som gillat våra bakverk ! ^^ hahah :D Du var ju också med och gjorde lite så det är nog ett tack till dig också ! ;)

hihi :D
-kram !

happyface

Haft ett roligt veckoslut igen, dessutom var det ju vår i luften tidigare som fick mig på så gott humör ! hoppa, sjöng o va glad.. men nudå? varifrån kom denhär snön ? -.- *suck *
nåja, vad kan man göra.. Nog kommer våren än :D bara tålamod som gäller !

äh, man får väl le och va glad ändå . :)  

nu ska ja iallafall hopp i duschen ^^

-kram !



RSS 2.0