Prins på klinik

Steg upp 07:30, gjorde mig i ordning för att starta mot kliniken med Prins pojken. For ut och satte på bindlarna, snällt gick han in i transporten också. :) Så var vi iväg då, hade tid till 10:00, men slapp först in typ en 11:45. Blev att vänta lite. Iallafall, lite frågor skulle svaras, passet ville dom gå igenom osv. Efter det bestämde de att först ta röntgenbild på hans mage ifall han kanske har sand i magen. Tog tre bilder, visade sig att han hade det :( Stackaren.. :( Där var väldigt mycket också, så de önskade få hålla honom där och behandla honom i typ en vecka. Får kanske hem han i tisdag om sanden är borta då. Fast dom sa att det KAN ta upp till 3 veckor innan den är borta, hoppas int :s Nåjaa, ska iallafall hälsa på han i helgen. Gå med han lite o.sv. så han nu lite slipper o röra på sig ändå. Saknar han redan :/
Men människorna där var jätte trevliga samt så var där en specialist på kolik och magen o sånt från Tyskland, otroligt trevlig och verkade sådär.. pålitlig, ja allt. Det gjorde det hela bättre att jag fick veta att hon kommer ha ansvaret för att han får vad han behöver där osv. Hon verkade faktigst nästan lite förtjust in Prins, haha ;)
Just nu sitter jag hos KIm och drogar lite låtar, gick inte att ladda upp dem på Kims data så fick bli namnen bara ;) Iallafall, bland annat dessa sånger:
Vertical Horizon - best I ever had
Vertical Horizon - I´m still here
Vertical Horizon - Goodbye Again
&
Empty Trash - Shades of love ← Gillar ! :)
Kims kommentar : " måst du ba höra på såntdär lugnt ? såntdä lovesongs "
Hahah , men känns ba skönt att få lyssna till något lugnt och skönt just nu :)
pst. Nu blir det väl tortilla , iallafall doftar det så ;) Namm !
KRAM !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0