röntgenbilderna

Tänkte jag skulle visa er hur röntgenbilderna såg ut som togs på lille Prinsen, för er som är intresserade då . :)

tror dethär var en av de första bilderna som togs, bilden föreställer Prins mage då, ganska lågt ner fotat. Det som är lite ljusare än det övriga på bilden är sand. ( jag ringade in de områdena med rött/orange så ni skulle få en tydligare bild på vad det är ni ska se på). Som ni ser var där alltså lite sand lägre ner på magen (i mitten av fotot)  Men om ni kollar mer mot vänster ser man att det fortsätter, det fanns alltså mer.

denhär bilden togs lite högre upp så man skulle se mer av hur mycket sand som gömde sig dit mer åt vänster. Exakt hur mycket där fanns vet man inte eftersom det var ganska svårt att få en bra bild på hur allt ser ut där. Men mycket ser ni ju iallafall att där finns. Ni ser kanske att de mätt lite hur mycket, 23,95 cm brett och något mer på längden då, ser inte exakt vad där står men det är säkert närmare 30 cm.  Det är mycket.

denhär bilden har tagits senare efter att han behandlats en tid. Som ni ser har sanden minskat, man ser inte så mycket av den lägre ner på magen längre och stället där den mesta sanden fanns har minskat till 19,58 cm lång och 12,41 cm bred.

dethär fotot togs igår, den 12:e och där ser ni att den tidigare " sandklumpen " inte syns lika bra längre. Sanden har kommit loss och blandat sig och är påväg att komma ut, en del har ju redan kommit. Men där är ännu något smått som är påväg ut.

Jag är jättenöjd med deras jobb på kliniken, de har varit otroligt duktiga ! :) Speciellt tack till Saskia Walther som gjorde det lilla extra ! Hon skickade mess/ringde och berättade om hur han mådde och tog även ut han av eget intresse.

Saskia. Duktig veterinär från tyskland, specialist på kolik och sånt. Jätteduktig ! Hon hade även fört dagbok över hur han mått, hur mycket och hur bra han ätit/druckit. Vad han haft för temp, puls o.sv. Stort tack ! :)

KRAM !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0